lördag 24 mars 2012

Kalaskillen!
Idag har vi firat vår 3-åring! Han fyller år på tisdag men kalasandet blev idag. Pannkakskalas var beställt, så det fick det ju bli. En mycket glad och förväntansfull kille hade vi här hemma. Ikväll är vi bjudna på middag hos Camilla och Denis så lägger upp lite bilder på kalaset, men avslutar skrivandet!


"Oj, oj, oj, vad kan det vara här?"
En shoppingvagn! Perfekt eftersom Noel älskar att leka att vi åker till Maxi för att handla! Vi köpte den på Gekås och den var uppskattad!


Här kommer gästerna!


Mer paket!
En hushållsassistent från mormor och morfar som låter och snurrar - en kanongrej enligt Noel. Den har nu vispat grädde, ägg och deg här hemma och  vi kommer nog höra mer av den!
Pannkakskalas skulle det vara så det fick det bli!


Här smaskas det pannkakor! 

Noel hade beställt en gul tårta! Och vad passar väl bättre än maskiner på tårtan?!Fiskedamm fick det också blir, i alla fall för barnen. Vårt duschdraperi passar ju perfekt för detta, och godispåsarna fick såklart vara med grävmaskiner på! :)


2 magar, och 2 mammor... Camilla ligger aningen före, snart kläcker hon!
Man blir trött av kalas så jag, Bella och Noel avslutade med lite högläsning och mys när de andra hade gått!Vi har en mycket nöjd kille här hemma nu. Han har fått kläder, böcker, doktorsväska, duplobilar, skor, presentkort på IKEA, en grävmaskin och fattar att detta med att fylla år är något riktigt kul. Efter kalaset så sa han "Mamma, jag vill fylla mer år!" Vilken tur att vi kan fira honom lite på tisdag också :) 

Inga kommentarer: