tisdag 27 mars 2012

Ja, må han leva...


Så här gott sov Noel efter vår skönsång imorse. Vi hade med oss frukost på sängen, och paket men lilleman sov gott vidare, trots två hela sånger! När vi började viska lite om födelsedag och paket så slog han upp sina blå och blev med ens väldigt pigg! 

I paketen låg en Duplo Sopbil, ett stort golvpussel och en sagobox med Stadens Hjältar. Det var även ett paket med kläder men det var inte så intressant. ;) I lördags fick han en Ullared Kundvagn också, som är väldigt rolig för nu kan vi leka affär på riktigt :) Han tittade sig lite yrvaket omkring efter att ha öppnat paketen, och sa "Det är roligt att fylla år! Var är tårtan?" så det får nog bli lite tårta senare idag :) Frukosten fick han inta i soffan framför Stadens Hjältar, och jag gjorde en smaskig Smoothie som föll lille herrn i smaken. 


    


Nu är han inlämnad på förskolan, och får en kortare dag. Jag ska första dagen till skolan idag så jag är ledig idag. Ska åka vid lunchtid, och sen är det föreläsning/seminarium 15.00-19.00. Känns lite trist att missa födelsedagseftermiddagen men vi hann få en mysig och lugn morgon här hemma nu eftersom Andreas också är ledig. Andreas ska på rättegång angående bilolyckan han var med i förra året, då han blev påkörd, så han fick ta en semesterdag idag. Noel och han ska hitta på något mysigt när han hämtat på dagis så jag hoppas det fina vädret håller i sig nu! 

GRATTIS vår lille prins på 3-årsdagen!

Vi älskar dig! 


4 kommentarer:

Morfar o Mormor sa...

Vilken skön start på en tisdag..!
Hoppas Nolle o pappa får en mysig eftermiddag och att föreläsningarna i Jönköping blir jätteintressanta!

Jennie sa...

Ett jättestort grattis till dig Noel som fyller tre! Vilka fina klappar du har fått och så fina bilder vi får se i bloggen, från både kalaset och i dag!! Grattiskram från Lova och hennes mamma

Jennie sa...

Eller klappar heter det inte, presenter menar jag;) Jag har fastnat i juletider haha;)

Farmor sa...

Håller med mormor och morfar i deras kommentar om en trevlig födelsedag och början på en ny studietid.