söndag 5 februari 2012

Pysselhelg!

Denna helgen hat vi varvat nytta med nöje! Under veckan så målade vi gästrummet/barnrummet vitt (istället för den tråkiga brunaktiga tapet som fanns där inne). Det rummet har hittills varit förvaring för allt överblivet från flytten. Nu när rummet blev färdigmålat så har vi dock sorterat de sista lådorna, städat in det på rätta platser och fått ordning. Bokhyllorna i det rummet fick vi in i förrådet och därmed massa bra förvaringsutrymme, och vitrinskåpen monteras ner för flytt till Helsingborg och uterummet hos Andreas föräldrar. Vi rensade även klädkammare och garderober och fick himla fin ordning!

Vi märkte att det blev en del färg kvar efter att rummet målats en gång till, så då gav vi (Andreas) oss på vårt sovrum också. Där fanns innan en grön tapet med små blad i och vi har blivit lovade nya där inne, men vem vet när det kan bli? Och nu när vi ändå hade färg kvar så tog vi det i bara farten! Andreas stryker just nu sista lagret där inne, så i natt ska vi campa i sovrummet!

Snart är hela lägenheten "Alingsåsvit" och snajsigt blir det! :)

Men detta var väl mest nyttan med helgen, även om det är himla roligt nu när det blir klart. Vi letar efter en Dagbädd/gästsäng till gästrummet som kan stå där även när det får blir bebisrum. Vi ska även ha någon byrå där inne, och en hylla till hallen men det börjar falla på plats i lägenheten :)

Nöjet med helgen var besöket ute i Onsala. Vi hälsade på Jonas, A-M och William och stannade där tills idag. Det blev en mysig kväll där med goda mat, melodifestival (där jag för övrigt tippade alla 5 som gick vidare, och sedan även de 4 även om jag trodde att Sean Banan skulle gå direkt till final med tanke på hans popularitet i klasserna, kanske inte så mycket pga låten.) Jag tycker nog dock att Dead by April och Loreen var värdiga finalen! ;)

Efter Onsala styrde vi kosan mot Alingsås, där det blev lite söndagshäng och middag. Vi fick träffa Eriks Pernilla, en mycket trevlig tjej, och vi lekte lite med alla leksaker innan vi drog hemåt. Noel somnade på vägen hem och nu småpysslar jag lite och Andreas målar, men snart är han klar!!


Min Handy Man <3


Inga kommentarer: