måndag 6 februari 2012

Inte gravidillamående men illamående....

Så här pigga vaknade vi på soffan imorse.... inte så pigga! Men gosigt var det.

När vi skulle lägga oss igår la vi Noel på en madrass på golvet. Om han vaknar brukar han tassa in till oss men eftersom vi sov på soffan så la vi honom där direkt.

Jag kunde inte somna, och det hör inte till det normala just nu. Mådde konstigt, frös o efter en stund spydde jag :( Magsjuka här gått på jobbet men trodde nog jag skulle klara mig... kan ju iof komma från någon annan plats också.

Efter jag varit uppe mådde jag bättre i alla fall men då vaknade Noel o kröp upp till mig. Mysigt oftast men inte det man längtar efter när man funderar på om man ska spy mer. När han somnade om la jag ner honom men skam den som ger sig och han kom upp igen. Sen låg han, och därmed jag också, vaken mellan ca 2.30 och 4.... han ville leka, han busade med nappen, viskade och rullade sig lite. Sen när han väl somnade sov jag gott ändå tills Andreas klocka ringde vid 6...

Upp, meddela jobb o dagis om att vi stannar hemma. Maila elevernas planering till min kollega och sen krypa ner o sova vidare till 8!!

Dagen här varit lugn. Lite lek, lite film, jag här läst medan Noel lekt och vi har gosat. Jag här ätit lite både när Noel åt lunch o middag men ville inte ha mkt, och efter det mådde jag sådär, men här inte spytt mer! Imorrn är vi oxå hemma men sen hoppas jag vi är tillbaka på jobb o dagis!


3 kommentarer:

Jennie sa...

KRYA PÅ ER och hoppas det inte är vinterkräksjukan! Så roligt att få se hur din mage tar form...hur reagerar Noel på magen? Kram och ha det fint

Karin sa...

Å fy stackars!! Hoppas det är bättre idag! Så fin magen är, mysigt att lilla Mini buffar på mamma :) vi längtar efter bebis! Pussa Nolle från moster! Kram på er!

Elin svarar sa...

Tack, det är nog inte vinterkräksjukan för idag mår jag mycket bättre. Noel verkar inte heller ha blivit dålig så detta var nog något snabbt övergående, vilket vi är tacksamma för.

Noel pratar mer och mer om bebisen. Igår morse sa han när vi satt inne på hans rum "Men mamma, vi har ju inte sagt god morgon till bebisen" och så kröp han fram och pratade med magen lite! :)