lördag 14 januari 2012

Busiga barn och köksmaskin!

Igår fick jag med mig två busiga barn hem från dagis! De hade det både väldigt roligt, och väldigt mysigt. Medan de härjade så fixade jag mat, och när Andreas och Camilla kom hem så blev det Taco Night! Denis jobbade så han missade tyvärr vår kulinariska kväll.

Hur kunde jag få det så finhackat tänker ni säkert nu?! Eller det kanske ni inte alls tänker men jag är så himla nöjd med Quick Chef III från Tupperware så jag berättar det ändå :)


Den perfekta köksmaskinen som inte behöver ström.

Quick Chef III är en strömfri köksmaskin som blandar och hackar dina ingredienser på nolltid. I botten av skålen sitter en gummiring som ger stabilitet. Beroende på vad du önskar att tillbereda, väljer du mellan klingan eller vispen. De skarpa klingorna hackar snabbt frukt och grönt medan vispen mixar dressing m m.

Quick Chef III består dessutom av ett lock för förvaring i kylskåpet och en tratt (50 ml) som kan användas i locket så att du kan tillsätta ingredienser under tillberedningen. Du undviker därmed att ingredienserna skär sig när du t ex gör en läcker hemlagad majonnäs. Behållaren är genomskinlig så att du lätt kan se innehållet när du öppnar kylskåpsdörren. (Tupperware.se)3 kommentarer:

Maria sa...

Så goa de är tillsammans!!! <3

Elin svarar sa...

Ja, de är väldigt mysiga ihop och så fina mot varandra :)

Morfar sa...

Så gott med tacos, och så kan det ju ge 179 poäng i Wordfeud åkså!!!