måndag 4 juli 2011

Möhippa!

Som jag skrev i förra inlägget så blev inte lördagen alls så som jag hade tänkt mig, den blev tusen gånger bättre ;)

Camilla och jag skulle till Göksäter för att köpa handdukar (bl.a.) och hon tyckte vi skulle åka utan män och barn, och det lät ju till slut som en bra idé. Att vi skulle vara där vid 9 när de öppnade var väl också helt okej tänkte jag så det var planerna vi gjorde upp.

När vi körde dit så sa jag att vi kunde ta vänster i första korsningen i Ellös. "Javisst!" sa Camilla och körde rakt fram. Tyckte allt att hon placerade och konstigt i vägbanan och hon blinkade inte vänster så när hon kör så säger jag typ "Men det var här vi skulle svänga" och fick ett "ojdå" tillbaka. Sen sa hon att jag kunde få tro ett tag till att vi skulle till Göksäter...

Då förstod jag att något lurt var i görningen, och började gissa och fråga Camilla men hon teg som muren. Vi körde på mot Göteborg och vid Bäckebol stannade hon och där fick jag ta på mig ögonbindel. Efter det körde vi länge, länge och väldigt kringelikrokigt, Jag gissade och gissade och var tydligen hyfsat rätt på sina ställen även om jag verkligen bara gissade i hopp om att Camilla skulle försäga sig :)

Till slut så stannade bilen och jag fick komma ut. Vi gick, fortfarande med ögonbindel, mot vårt mål. Efter en kort promenad skulle vi gå in i ett hus och jag var så säker på att vi var i ett fågelhus och att min "fågelfobi" skulle botas eller nåt. När jag till slut fick ta av mig ögonbindeln blev jag rädd av allas tjoande och fotoblixtar och det tog en stund att inse att vi var i Camilla och Denis lägenhet.

Där var alla samlade, och de hade ordnat så fint. Det fanns massa mat och fika fixat och champagne och grejer. Efter maten fick jag en packningslista och så fick jag duscha. Därefter begav vi oss i bilkaravan mot Billdal.

I Billdal stannade vi vid Johanneshus, en underbar herrgård där vi hade en toppendag. Vi fick välkomstdrink på uteplatsen och sen satt vi där ute och njöt. Det blev lekar och massa prat! Efter en stund fick vi komma in och då kom en make up-artist och sminkade mig, och fixade mitt hår. Hon var lite speciell, men jag blev skitsnygg :)

Tjejerna hade spunnit vidare lite på fågelgrejen i alla fall så jag fick ut och fågelskåda lite men jag lyckades. Jag skulle hitta 5 fågelarter och klarade det. Jag såg svan, bofink, svala, koltrast och turturduva :)

Efter det var det dags för Afternoon tea på verandan och det blev massa hembakade bullar och kakor. Riktigt lyxigt! Lekarna, frågetävlingar, prat och skratt fortsatte. Sedan kom en fotograf och fotade oss, en hel del bilder på mig och en hel del bilder på alla brudarna. Det var så himla roligt. Hon hade jobbat som modell men sedan sadlat om till fotograf och hon var verkligen bra på det hon gjorde. Jag har ju inte sett bilderna mer än några i hennes kamera, men det såg väldigt bra ut! Kommer bli så roligt att få se sedan!!!!

Efter mycket fotande och modellande så fick vi en toppenmiddag, en italensk tallrik och det var så mycket gott på den! Middagen avslutade tiden på herrgården, men inte vår kväll. Vi åkte in mot stan och där fick jag ett uppdrag. Jag skulle fråga folk om äktenskapsråd! Jag fick således gå fram till folk på stan och be dem om råd och de var så hjälpsamma och trevliga! :)

Efter relationsrådletandet så gick vi till Tranquilo där det blev många goda drinkar! Vi satt en våning ner i ett litet enskilt rum och det var supermysigt! Några åkte hem efter detta, och några av oss gick vidare och avslutade kvällen med dans.... på.... Dancin' Dingo, vart skulle vi annars hamna?! ;)

TACK alla ni som gjorde denna dagen helt fantastisk!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Så kul att du var nöjd med hela dagen och roligt att vara med:-) Nu ser vi fram emot bröllopet!! :-)

Linda L sa...

Tack själv! Det var du som gjorde så att dagen blev en toppendag! Kram

Jennie sa...

Så himla fin du är Elin!!! Håret, sminkningen, klänningen...allt!
Underbart att det blev en lyckad dag med nära och kära
Det börjar närma sig...
Kram Jennie