tisdag 5 juli 2011

Bröllopspyssel på G

Sitter här efter en smaskig frukost/brunch on my own... Andreas och Noel åkte ner till Helsingborg i söndagskväll för Lena ligger på sjukhus. Hon har fått någon sorts infektion i bäckenet och har varit riktigt dålig och haft väldigt ont men nu har de äntligen hittat vad det är så jag hoppas verkligen att medicinerna hjälper och att hon mår bättre snart.

Jag kunde inte åka med ner för jag skulle på konsultation för hår och make up inför bröllopsdagen igår, så killarna fick åka ner själva och besöka henne på sjukhuset. Hoppas deras besök muntrar upp henne lite.

Konsultationen gick fint och Ida verkar jättebra. Hon förstod hur jag ville ha det, och provade en uppsättning lite så att vi skulle se att det var så som båda menade. Vi diskuterade sminkningen också så det känns bra inför den stora dagen.

Idag ska jag ägna min tid åt bordsplacering, placeringskorten och musiken till festen. Jag kommer starta med musiken nu under fm. och sen måste jag till Torget för att köpa nya stift till min limpistol och därefter kan jag sätta fart med placeringskorten... Kanske kan ni få en liten tjuvtitt på dem ikväll ;)


2 kommentarer:

Sandra sa...

Lägg gärna in ett foto på bordsplaceringarna:-D

Camilla sa...

Jag håller med Sandra! :-D