söndag 29 maj 2011

Intensiv helg!

Helgen i korthet!
I fredags fick vi träffa lilla Tove, Martin och Jeanettes bebis. Otroligt liten och ogtroligt söt och som alltid - man kan inte fatta att Noel t.om. varit mindre än vad hon var nu! Vi åt gott och spelade spel innan vi körde hemåt och det var en trevlig kväll.
Igår fyllde Andreas år och vi hade lite kalas för honom. Bjöd på pastasallad till lunch med tåta efteråt! Blev ett trevligt kalajs, och födelsedagsbarnet verkade nöjd! :) Efter kalaset hade vi en kort stunda tt vila på innan det var dags för nästa kalas - lillebrors 25 årsfest! Noel var hemma med farmor och farfar och vi styrde kosan mot Alingsås! Det var kul att träffa Eriks kompisar men när ungdomarna drog ut på stan så åkte vi gamla småbarnsföräldrar hem för att sova ;) Men vi svängde in och åt på Järnvägsgrillen innan och vet ni vad? En ungdomsspecial kostar numer 35 kronor, och inte 20 kr som när jag var ung... eller ja, yngre!
Idag har vi sovit länge för Noel gick till farmor när han vaknade och de gick ut en sväng också så jag sov längre än jag gjort på mycket länge! Klockan var 10.30 när jag vaknade och fick en smärre chock. Efter frukost för somliga och lunch för andra så åkte vi ut till Jörlanda och mötte upp Johan och Ronja. Vi promenixade ner till havet i småregn och blåst men det var ändå skönt att komma ut! Vi hade med selen till Noel och provade den igen, det var längsen han satt i den nu, men nu var den väldigt poppis! Han kunde ju verkligen komma upp och se när vi gick med den så den kommer användas oftare nu.
Avslutar med 2 collage från helgen. Det överstea föreställer vår prins på så fina bilder från i lördags! Den stora bilden, och den mittersta i underraden har Linda tagit i vårt kök, och de andra tog jag! Collaget under är mingelbilder från Andreas kalas :)
2 kommentarer:

Linda sa...

Vilken härlig sovmorgon! Johan sade att han bjudits på en MASSA gott grillat, jag var inte alls avis efter flera timmar i blåst och regn! Xo)

Maria sa...

Ojojoj, 35 spänn för en Ungdomsspecial...vart är världen på väg egentligen??? :D Vilken nostalgi!
Superfina bilder på lill-prinsen!!
Kram kram!