onsdag 25 maj 2011

Bye bye WayRon

Innan jag skriver mer - alla inblandade mår bra!

Idag när Andreas tog bilen vid Delsjön för att möta oss i stan så blev han påkörd! En bil som hade väjningsplikt körde rakt ut och in i Andreas! Som tur är var det inte i så hög hastighet och båda förarna klarade sig!

Andreas ringde strax efter och man kan inte riktigt tänka klart då. Man förstår inte vad som hänt. Men jag fick tag på våra bästaste grannar och Camilla tog bilen, som Denis skulle haft till jobbet, och körde till Andreas för att hämta honom. När jag kom hem kom Bella in till oss och Denis tog bussen till jobbet! Tusen tack Denis och Camilla för er hjälp idag.

Andreas åkte in till doktorn på vägen hem för att kolla rygg och nacke. Han har ont nu och är stel och om det inte går över efter helgen ska han söka upp sjukgymnast!

Nu ska vi slappna av i soffan en stund innan det är dags att sova! Jag är så tacksam att min blivande man kommit hem oskadd!6 kommentarer:

Linda sa...

Läskigt! Gott att det ändå gick bra!

Kiqi sa...

Ja, det här väcker minnen!! Fy fasen alltaså. Vilken tur att det gick såpass bra, och hoppas innerligt att han inte får bestående proble. kram på er

Kim Lavin sa...

Skönt att höra ni mår bra. En bil är ju ändå bara skrot som man satt ihop på ett snyggt sätt, så det löser sig. Det viktigaste är att personerna i bilarna klarar sig! Heja Volvo!

Mormor sa...

Jag är så glad att deet gick så bra som det gick. Man får en tankeställare av hur fort ens tillvaro kan ändra sig och hur rädda man ska vara om varann!!

Karin sa...

Så otäckt! Men skönt att Andreas mår bra!! Massa kramar till er alla!!

Elin svarar sa...

Tack för alla hälsningar!
Andreas ät stel i nacke och rygg men vi hoppas vekligen att det inte blir bestående problem.

Bilen måste skrotas och nu har vi hyrbil 2 veckor... får leta lite efter ny bil nu då!

Färg; Rosa? ;)