söndag 5 december 2010

Julbord på Nya Älvsborgs Fätsning

Efter lite turer fran och tillbaka så blev det julbord med Sandra, Marcus och Iza igår. Snälla Camilla passade Noel och han hade en helkväll med henne och Bella Bus! De lekte nog slut på barnvakten också som sov gott när vi kom hem. Så gott att hon inte hörde våra knackningar så till slut så fick vi ta vår nyckel och gå in dit för att hämta hem vår son :)

Men men, det var en parentes - nu åter till julbordet! På båten bjöds det på glögg, vilket värmde ritkigt bra denna snöiga kväll. Väl ute på fästningen blev jag fotograf åt nåt företag ;) De skulle fota sin grupp och ställde upp sig och så sa killen som skulle fota "men jag har inte en sån fin kamera som hon har...." och jag erbjöd mig att fota dem och maila dem bilder sen... (sen att det blve aningen suddigt är ju inte mitt fel, de var ju säkert fulla).

Inne i lokalen sen var det juligt och mysigt och massa god mat. Jag har inte ätit så mycket på evigheter och mår nästan illa nä rjag tänker på allt vi fick i oss... :) Vi startade med sillbordet, och det var ju så gott så vi fick ta lite till.... och sen kallskuret... och så varm mat... och sen efterrättsbuffé på det! Var aningen illamående efter vårt frosseri, men gott var det! Lilla Iza skötte sig exemplariskt och var den yngsta deltagaren på julbordet!Vårt sällskap på väg till båten.

Sill..

Kallskuret

Varmt..

Efterrätt


Sötast på stället.


Idag när vi vaknade blev Noel lite blyg till en början när han märkte att det sov folk i soffan, men det släppte snabbt och han var så glad när han såg att det var Marcyys, Saana och bäääbisen Iza! :) Vi spenderade förmiddagen inomhuse eftersom snön vräkte ner ute, och vi hade en mysig förmiddag. Efter lunch åkte Sandra, Marcus och Iza hemåt och Noel sov middag. Därefter blev det pulkaåkning men det får bli ett annat blogginlägg! :)2 kommentarer:

Tomten sa...

Efter alla om och men var det ju tur att det blev av. Att maten sedan smakade "Mumma" var ju inte fel. Var skönt att Ni hade En trevlig helg med Era skånska släktingar.Att Ni sedan är så lyckligt lottade att ha så fina o reko Regnbågsgrannar är ju formidabelt. Ungarna såg ut att ha hur roligt som helst. Dom är bara för goooa.
kram

Linda sa...

Gottigt!!
Tack för påsen förresten! Vi hann ju köpa madrassskydd, så ska försöka komma ihåg att ge tillbaka det. Ni lär ju behöva det när en viss herreman ska avvänjas eller vad det kallas? :o)