söndag 5 december 2010

Ja, se det snöar...

... hela dagen! Idag har det verkligen snöat heeeeela dagen här, vilket märktes när jag körde snowjogging nu ikväll. 6 kilometer i oplogad snö borde räknas som den dubbla distansen ;)

Efter middagsvilor så klädde vi på oss och gick ut för pulkaåkning och lek i snön. Barnen var väl inte på sina bästa humör, men det blev i alla fall nån timme ute innan vi fick gå in i värmen igen. Har nog kommit 1 dm snö under dagen och jag hoppas så att snön får ligga till jul, man får ju såna julkänslor av detta vädret...


... julkänslorna förstärktes ju igår vid lussekattsbaket, och på tisdag slår regnbågsfamiljen till igen med marsipanfigurer och pepparkakshus. :)

Nu ska vi snart in till Camilla och äta, hon hade potatisgratäng... vi har kött så då slog vi ihop det så slipper hon äta bara potatisgratäng, och vi slipper äta bara kött! Vad hade vi gjort utan vår regnbågsfamilj? Tack för att ni finns där dörr i dörr och står ut med att vara vår Ica Nära, vår hushållsservice, vår bilpool, våra barnvakter, och inte minst våra vänner!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Tack för att ni är vårt Coop, våra barnvakter, personliga tränare, lokala restaurang, bilpool, sjukvårdsupplysning, ja listan kan göras lång men som du själv skrev tack framför allt för att ni är så goa vänner!!

Camilla sa...

Tror du förresten vi kan använda RUT-avdraget?? Kan man ju spara pengar och det är ju alltid bra, eller hur Andreas?! ;-)

Andreas sa...

Skitbra Camilla :) Du har mitt fulla stöd...