måndag 1 november 2010

Utedag!

Strax efter att lilleman så tydligt visat att han ville ut så begav vi oss faktiskt ut. Detta var ju planerat sedan innan, och dagens utflykt var spårvagnsresa hem till Lina. Det är ju lovvecka denna vecka så vi fröknar är lediga, men måste ju umgås lite ändå :)

Vi tog bussen in till stan och bytte sedan till spårvagn. Resan gick smidigt och det var minst lika roligt som sist att åka spårvagn. Väl framme hos Lina så blev det lite fika för oss, och lunch för Noel. Nåja, lite lunch fick han i sig innan han fick syn på fikat :) Därefter tog vi en promenad runt Härlanda tjärn, och Noel fick sova i vagnen. Det var en mycket trevlig förmiddag och Noel sov gott hela promenaden och ytterligare en stund på vägen hem.



Inne i stan så köpte jag mig lunch på Subway, och åt den i väntan på bussen. När vi sedan kom hem så var det full fart mot sandlådan och rutchkanan och så lekte vi ute nån timme innan vi kom hem. "Utanför" vår gård så ligger en fotbollsplan och innebandyplan som tillhör alla gårdarna i området, och dit promenerade Noel. Det var 2 killar där som spelade bandy och Noel knatade dit och ville vara med. Jag försökte få bort honom därifrån men då säger killarna (som var 8-9 år) "han får gärna vara med och spela om han vill!" Och så gav de honom en klubba, och visade hur han skulle hålla, hur han skulle skjuta osv, och de hade världens tålamod med Noel som inte alls gjorde som de visade. När han skulle skjuta så gick han och plockade upp bollen och gav den till en av killarna och sen skrattade han bara. De lekte lite med honom och sedan satt jag och Noel vid sidan av och tittade lite när de spelade. De var så himla goa och pratade och skrattade med Noel, som njöt i fulla drag :)



Tittut!


Wiieee, detta är skoj!

Inga kommentarer: