tisdag 2 november 2010

frukostmöte och lunchmöte med olika flickor!

Idag har Noel haft fullt sjå med olika möten och olika damer. Dagen startade lite förvirrat med att vi skulle ha Isabella hos oss en stund och sedan lämna henne på dagis, eftersom både Camilla och Denis började tidigt idag utan att vara medvetna om arbetstiderna ;)

Jag och Noel planerade ett frukostmöte med Isabella, men hon sov gott med sin pappa tills vi knackade på och väckte dem! ;) Efter ett litet tag fick vi i alla fall sällskap, och vi åt lite frukt tillsammans (frukosten var redan avklarad) och lekte en stund. Sedan gick vi ner till dagis med Bella. Hon tyckte det var lite konstigt att vi lämnade henne där, och Noel tyckte det var ännu konstigare att komma dit tydligen för han skrek i högan sky. Men han var nöjd och glad när vi gick därifrån igen med löfte om att besöka sandlådan.




Vi lekte lite i sandlådan innan det var dags för Noels andra flickbesök, då kom Linnéa och Cornelia (och deras mammor) på besök till oss. Vi startade med lite fika innan det var high life med alla leksaker!



När vi lekt, sjungt, busat, dansat och underhållt oss ett tag så blev det även lite lunch för mammor och trötta barn. Det var en mysig avslutning på besöket och Linnéa visade ganska tydligt efter maten att det var dags att sova.


Mums med mat.


Tröttis.


Söta Cornelia!

Efter att flickorna åkt så somnade Noel gott och snart börjar det blir dags att väcka honom. Under tiden osm han sovit så har jag sett klart filmen jag påbörjade igårkväll och slappat lite, ganska gött med lov faktiskt. Blev en sen vila idag, men han behövde det idag så han får sova. Nä rhan har vaknat så får vi leka lite innan vi ska starta med middagen och sedan får Andreas och Noel roa sig medan jag sticker ut och springer med Camilla! Inte så skönt väder kanske, men skönt med en runda ändå.

1 kommentar:

Karin sa...

Tack så mycket för den mysiga dagen hos er!! :) Måste vi göra om snart!