onsdag 27 januari 2010

Utekväll, rensning och snuviga näsor!

Får väl konstatera att dygnet borde ha fler timmar, för bloggens uppdatering lider verkligen just nu! Men men, ett litet inlägg får man väl ordna nu då!

Utekvällen med Mammamaffian var väldigt rolig! Vi startade på Chez Amis med god mat och dryck! När restaurangen stängde och baren öppnade, så höjdes även musiken till en nivå som gjorde att vi satt och skrek till varandra så då gick vi vidare till ett lite lugnare ställe! Tyvärr tog inte jag några kort eftersom jag glömt kameran, men tror det kan dyka upp bilder på Malins blogg, och kanske även på Kiqis.


I söndags vaknade jag med en märklig känsla... tung i huvudet och aptrött! Kanske för att jag inte druckit alkohol på typ 1,5 år ungefär....? Inte bakis direkt, men inte världens piggaste Elin heller ;) Efter lite frukost, en dusch och mys med pojkarna här hemma så blev det i alla fall Chilli och Ikea. Kikade lite på möbler och drömde oss bort! Finns mycket man vill ha. Lite kom vi hem med också, en leksaksfilt, en barnstol och ett halkskydd till badkaret. Stol har vi ju en Tripp-trapp men den e lite svår att flytta med sig så vi köpte en Antilop på Ikea som vi dels kan flytta med t.ex. till badrummet och dels ta med hem till folk om man ska iväg :)




Efter Ikea-besöket tpg vi tag i en annan sak som legat på vårt samvete länge... vårt källarförråd. Tog inga före- och efter bilder eftersom det e alltför pinsamt att visa hur det såg ut före ;) Men hyresvärden ställer en container på gården denna vecka så det e ju ett ypperligt tillfälle att slänga bröte. :) Camilla var snäll och passade Noel en stund medan vi röjde där nere, och nu har vi fått loss halva ytan i förrådet ungefär :)

Annars har veckan flytit på, vi har vart lite snoriga o så alla tre, men verkar vara på väg bort för oss alla också. Hoppas det försvinner nu så vi kan åka t Helsingborg till helgen som planerat! Ska fira födelsedagar för farmor o farfar där, och så vill vi ju gärna träffa Kim & Lindas lilla Emma som föddes 20 januari :)

Jag har förresten köpt ny telefon också, eftersom den gamla vägrar att ladda sig! Hållt på så ett tag men när jag i helgen fick sitta o hålla i laddaren för att det skulle hända nåt så blev det ett enkelt beslut att byta. En sån här fin blev det;



Nu ska jag äta min lunch, har skrivit till o från på detta inlägg hela fm. så lika bra att ladda upp det nu så att det blir nåt av det. Camilla knackade årecis på med en bit tacopaj så den lockar ganska mycket just nu! Sen ska Noel sova middag tänkte jag, och jag hoppas han somnar snabbare än igår för då ville han inte vila förrän 15-tiden... lite för sent :)








3 kommentarer:

Tash sa...

Hehe, då man knappast kan påstå att du är ovan vid sena nätter och nattsudd, kan det trötta och sega huvudet bara bero på....god mat? ;o)

Vad gött att få röja i förrådet! man samlar på sig nåt otroligt! "Kan va bra att ha...!" :o)
Men najsig mobil, lät som det definitivt var dags för en ny!

Elin till Tash sa...

Hehe, god mat var det ja.. ;)

Ja, det var skönt att få röjt undan en del, nu ska allt bara ut i containern, men det gäller ju att vi är hemma samtidigt så vi kan få ut det! Får bli kvällens projekt :)

Mobilen känns bra, tar ett tag innan man "lär känna" en ny men denna verkar bli bra :)

Sandra sa...

Åh så fin mobil:)