måndag 9 november 2009

Lyxhelg! :)

Ja, i helgen var en lyxhelg, i alla fall i mina ögon! :)

Lyx 1: I fredags var det så dags för Kajskjul 8 och det var väldigt trevligt. "Tyvärr" (denna gången var det tyvärr) var det bordsplacering, men det funkade det också! Maten var god, och showen var kanon! Riktigt lyckat med andra ord. Noel somnade när vi gick hemifrån vid 18.30... Men s vaknade han vid 20 igen och sen hade han hållt igång med farmor och farfar till 23.30 minsann! Hade vi vart hemma hade han kanske somnat om där vid 20, men nu var det nog lite konstigt för honom så då vaknade han nog till för mycket. Men han hade vart glad under kvällen och bara blivit ledsen sista stunden, men det är ju inte så konstigt då måste han ha varit supertrött!

I lördags så vaknade vi vid 7... jag o Andreas då, inte Noel. Vi skulle ju upp o spela innebandy hade vi sagt i ett svagt ögonblick ;) Så vi klev upp och packade oss iväg men Noel sov vidare och hade inte vaknat förrän vid 9. Innebandyn i lördags var riktigt rolig och det blev tufft tempo hela tiden! Var så himla trött när vi kom hem igen, och när vi ätit lite och det började närma sig Noels vila så blev det dax för helgens lyx 2: Jag och Noel sov 2 timmar medans middagen lagades av svärföräldrarna :) Och när vi vaknade så var maten klar och det serverades kalkon och smarriga tillbehör!

När svärisarna åkt ner till Skåne igen på eftermiddan så gick vi en promenix bort till Torget. Handlade lite och sen var det bus och lek hemma! När det började närma sig kvällen och nattning så insåg vi att Noel nog inte alls tyckte var en passande aktivitet, och vi fick vänta med vår Johan Falk-film ända till 22.30 innan han hade somnat. Då var vi så himla trötta så vi såg inte så mycket av den utan fick se klart den på söndagen! Vi fick iaf vår lyx nr. 3 på kvällen - Hummer- och västerbottenosttoast :) Smarrigt!! :)

Igår var en ganska lugn dag och vi gjorde inte så mycket. Liten promenad, lite lek och mys. Noel somnade lite tidigare än de andra kvällarna iaf, och imorse vaknade han när Andreas gick upp strax efter 6 men vi låg kvar till 6.45 innan jag o han gick upp. Men nu så hoppas jag att vi ska kunna vrida tillbaka dygnet för honom lite, så att han får in sina gamla sovrutiner. Ocvh när klockan började närma sig 9.30 så var han väldigt trött och då la jag honom i vagnen och gick ut en sväng och han somnade direkt. Han sov nog ca 1,5 timme i vagnen och nu har han fått lunch, och är pigg och glad igen. Tror han vilar en gång till vid 15-tiden och sen så hoppas vi han somnar iaf runt 20 idag... men men, vi får se :)



Å, en spännande lampa!


Noel o pappa ser på film! :)


Andreas har på sig T-shirten som han fick i Fars dagspresent av Noel :)

Smaskiga pussar!

BUS!







4 kommentarer:

Tash sa...

Inte dum helg ni hade där! Ååh, var det den där toasten som ni bjöd på till nyår?

Karin sa...

Vilken mysig helg ni haft! Vad är detta med att barnen inte vill sova på kvällarna?! Kram!

Elin svarar sa...

Tash: jajamän samma mackor som på nyår :)

Karin: Ja, man undrar ju om barnen snackat ihop sig?! :)

Svärfar sa...

Tack för en trevlig helg.
Det var jättehärligt att få rå om prins "bus" i så många timmar. Han var på så gott humör hela tiden som han var vaken. Men när han blev övertrött saknade han mamma o pappa. men vem hade inte saknat en trygg välkänd famn att krypa in i. Men han älskade att höra det ljuvligt härliga SKÅNSKA soundet. Farfars härliga dialekttiala språk danska, svenska och skånska älskade han mest. Tack Noel du är vår stora solstråle. ja det var ett par härliga dagar Tack o kram.
farfar o farmor