torsdag 29 oktober 2009

Tack för alla fina ord! Det kändes bra att åka till Alingsås och även om vi inte gjorde så mycket så fanns vi där så huset var inte lika tyst, och Erik tyckte nog det var skönt! Kommer nig åka dit och hänga lite då och då nu, så han slipper vara själv hemma för mycket. Så uppskattar han kanske tystnaden när jag och Noel lämnat huset igen sen ;)
Köpte reflexer igår så när vi kom hem hit så var det Pimp My Barnvagn som gällde, och den blev fräck! Kommer se ut som en glittrande julgran när vi är ute i mörkret, men det är väl det som är meningen med reflexer?


Efter reflexandet så var det bus här hemma, Noel åkte gåstolen och jagade oss. Han får en väldig fart i den nu, och kastar sig efter en! Sen tjuter han av skratt :) När det närmade sig nattning så blev det först bad, och det var en höjdare. Han gillar att bada mer och mer, och man märker att babysimmet gör att han är van vid vatten och att få vatten över sig så att det rinner i ögonen.


Han var lite svårsomnad igår, han liksom kom till ro la sig bekvämt och sen började han gråta. Så skrek han en stund, men tröstades av mig och nappen, och sen började han igen. Tog ett tag men sen slappnade han av och somnade. Han höll på likadant i förmiddags när han skulle vila, man såg på honom att han var jättetrött och nästan sov men ändå grät han. Tar inte så lång tid innan han somnar ändå, men undrar varför han skriker så. Får se om det är likadant ikväll...

Vart på bvc idag och vår lille guldklimp bara växer. Nu vägde han 10195 g. och var 70,5 cm lång! Vi pratade lite hörsel och lite allmänt om hur Noel mår och så. Han fick godkänt med kommentaren om att det är en väldigt fin kille - men det visste vi ju redan!

Nu ska vi dra med Denis och Isabella till öppna förskolan och röjja lite där! Noel sover nu men ska försöka lyfta ner honom i vagnen så att vi kommer iväg och så kan han vakna till när vi kommer fram till Opalen. Isabella har förresten fått en liten kusin hörde jag, och eftersom jag vet att den stolte fadern kikar in här ibland så passar vi på att gratulera dem till en liten flicka :)


1 kommentar:

mormor sa...

Underbara bilder, vi saknar vår prins.