söndag 18 oktober 2009

Lördag med många utflykter!

Igår var det ju lördag, och det innebär ju innebandymorgon i detta hushåll! När klockan irngde så var jag lite tveksam till om jag skulle med, gå upp 6.45 för att spela innebandy? Och då sov ju Noel så gott så varför väcka den björn som sover....? La mig igen, och 2 minuter senare så hörde jag "hoooo jahioiuoooo" ungefär, och Noel var klarvaken och på superbra humör. :)

Vi gick upp, och jag velade lite hur jag skullea göra med tanke på hans gröt osv. Han brukar ju äta den nån timme efter vi vaknat, eftersom han ammar på morgonen. Men men, allt går att lösa och så även detta lilla problem. Jag la grötpulvret i skålen med lock på, och tog med Noels lilla termos med varmt vatten. Så han hade grötfrukost i omklädningsrummet innan vi satte igång att spela :)


Grötfrukost i omklädningsrummet och Noel har en något avslappnad stil.

Det gick sådär att spela igår, men det var kul! Orken var det inget fel på i alla fall, det är nog snarare skickligheten (eller bristen på denna) med klubba och boll som saknas :) Noel njöt i alla fall av att vara där, han sitter och tittar med stora ögon på alla som springer, och sen ligger han på sin fult och leker och pratar med den som för tillfället sitter på avbytarbänken bredvid honom! Det vara bara i slutet när han blev lite trött som det var lite gnälligt, men då gick jag och han in och bytte om och sen somnade han direkt i bilen på vägen hem.


En annan bloggerska spelade.... (eller satt på bänken i detta läge...)
Full fart...

Kul att vara med mamma o pappa på innebandy!
Efter innebandyn så åkte vi hem, släppte av Andreas och Denis och plockade upp Camilla och Isabella. Andreas och Johan skulle ner till Ängelholm för att kolla på Rögle - Frölunda, och Denis skulle iväg och jobba så jag och Camilla packade in oss i Way-ron och styrde kosan mot Alingsås. Väl där besökte vi kyrkans höstbasar för att kolla in den lite. Mamma, pappa, Karin och Linnéa var redan där och vi startade med lite fika innan vi köpte lite lotter!
Jag skulle minsann handla lotter på barnens lotteri, tror det var söndagsskolan som hade hand om det och det stod en liten tjej där och sålde. När jag frågade vad det kostade så sa hon:
"En lott kostar 2 kr, men du kan få 3 för 10 kr också..." Lät ju bra så jag tog såklart 3 lotter, haha! Och sen visade sig att det var vinst på alla lotter, och man fick välja vad man ville på bordet ( av mer eller mindre begagnade saker) så jag behövde inte ens öppna lotterna :) Hon blir
nog försäljare när hon blir stor iaf...
Efter basaren så gick vi hem till mamma o pappa, där barnen fick mat! Noel och Isabella satt bredvid varandra och smaskade och Linnéa gick mellan och tittade på och kom med glada hejarop! När alla barn var utfodrade så fick även vi vuxna mat, och det blev smaskigt tacogratäng! Efter det så tog vi oss ut på en promenix så att Noel och Isabella skulle få sova lite, och vi skulle få njuta av det fina vädret! När vi åter var hemma så packade vi in oss i bilen och körde hemåt! Blev lite ledsna miner hos båda barnen i slutet på bilresan men med massa skönsång av mig och Camilla, så lyckkades vi underhålla dem hela vägen hem!

Noel och Isabella äter mat!

Alla tre barnen leker ihop!

Noel sover gott i vagnen!
Här hemma så lekte vi en liten stund, jag och Noel, innan det var vällingdax ovh då var han så nära på att somna. Men nej.. han kom inte till ro så till slut gick vi upp i soffan och myste lite, och nån timme senare igen, vid 21-tiden, så testade vi igen, och då somnade han! Då la jag mig strax efter det och läste, och tog nog nån timme sen sov även jag! Har ett svagt minne av att Andreas kom hem, men vet inte nrä det var...
Imorse vaknade Noel vid 6, men då fick Andreas gå upp med honom och jag sov vidare till 7.30! :) Nu sover båda mina killar, och jag har kört igång en tvätt, plockat ur diskmaskinen och tänkte ta mig en löprunda om en stund. I eftermiddag ska jag hem till Jeanette minsann, så då ska killarna vara hemma själva! Jeanettes kompis säljer Mary Kay produkter och ska demonstrera dem för oss och sen blir det lite mat också. Ska bli trevligt :)
Nepps, dax att göra sig klar för springandet :)
Ha en skön dag!!2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja oj vad fint vi sjöng sista biten i bilen!! Måste nog bege oss till Idol-uttagningen nästa år, eller hur? =)
Kram
Camilla

Elin till Camilla sa...

Haha, ja Idol är nog något för oss tror jag. Vi är ju speciellt grymma på Imse Vimse Spindel :)