lördag 31 oktober 2009

GRATTIS PAPPA!!!

Stort grattis till pappa som idag sprang i mål på New York Marathon på tiden 4.43, och med det slog han personligt rekord med 14 minuter!!

Vi är så stolta över dig pappa, och imponerade över din insats!

Noel mår bra nu, och vi vet inte om det var förkylning ens, eller om det kan ha varit allergi av nåt slag!? Just eftersom han var pigg så fort igen... han vilade ca 1,5 timme efter lunch och redan efter den sovstunden så var han väldans mycket piggare, och ögonen inte alls lika svullna! Vi får ha lite koll på honom och se om det kommer igen, och i så fall när för att se om det kan vara nån sorts allergi.Efter att Noel sovit på förmiddan igår så lekte vi och sjöng massa här hemma, och när det var dags för nästa vila så packade vi in honom i vagnen och gick en långpromenad. Blev skymning, och sedan mörkt och vi såg både spöken och häxor ute... Efter promenaden blev det tacos, och sen Johan Falk 3 och 4 innan sängdax - jäkligt bra filmer det där :)
Mys hemma....

Bus... :)
Idag har vi varit i Alingsås där vi lekt med Karin, Linnéa, Jens och Erik! Blev bus i mormor och morfars hus, promenix och mat! Vi kom hem nu ganska sent, och Noel somnade i bilen och somnade om direkt hemma! Skönt när det funkar så bra att flytta över honom sovandes :)
Nu är det nog sovdax här för oss andra också!!1 kommentar:

Mormor sa...

Det var teet som gjorde honom bra :)