lördag 15 augusti 2009

Kullaberg och Mölle

Igår blev det ytterligare en tripp i Skåne för oss. Vi körde ner till Mölle, där vi avnjöt vackert väder och lite lunch i hamnen! När vi strosat omkring lite körde vi upp till Kullaberg, och där promenixade vi en bit. Noel protesterade högljutt när han sattes i selen, men när han insåg hur mycket han kunde kolla på när han satt där så var han riktigt nöjd! :) På Kullberg njöt vi av utsikten, men alla nyckelpigor kunde vi varit utan :)

Mölle:
Kullaberg:3 kommentarer:

Spessartin sa...

Rackarns! Synd att jag missade er Helsingör-tur, men men, jag får hoppas att någon kan hjälpa mig. Pappa skall till Köpenhamn i veckan som kommer, så kanske kan han fixa.

Härliga bilder!

Är ni nöjda med kameran?

Maria sa...

Jag vet att jag alltid skriver det här men åh, Noel är världens sötaste!
Äckligt med nyckelpigorna...när jag var sex eller sju år semestrade vi i Skåne hela familjen och mitt tydligaste minne från den resan är en likadan nyckelpige-invasion :)
Vi hörs, kramar!

Elin svarar sa...

Spessartin: Ah, men då har du en chans då i alla fall! :) Ja, vi är nöjda med kameran - är riktigt roligt att fota och vi har nog aldrig tatt så mkt kort :)

Maria: Hehe, vi är benägna att hålla med :) Ja nyckelpigorna var äckliga... äckligt när det blir så mkt av nåt!! Kanske e nåt som sker i Skåne då?! :)