söndag 2 augusti 2009

Hemma igen!!

Nu är vi hemma igen, efter en skön vecka i Landön där vi hade hyrt stugan.

I måndags var vi först på begravningen. Det var jobbigt, men väldigt fint. Noel och Linnéa pratade med varandra i kyrkan och det underlättade lite att höra dem. Jag hade Noel i knät och det gjorde att man hade tankarna lite på honom också, vilket var ganska skönt.

Vi körde ner efter begravningen och resan ner var ganska seg, men till slut kom vi fram. Stugan låg fint, nära havet och var helt okej invändigt också. Att man hade handfatet i knät när man satt på toa funkade ju ganska bra… ;) Det som var lite synd var att det var skitmycket knott ute så vi kunde inte sitta ute på kvällarna, och då kunde vi ju inte vädra heller så det blev ganska varmt där inne. Men annars har det funkat fint!

Noel har varit superduktig hela veckan och varit en riktigt go och glad kille hela dagarna. På kvällarna har han dock ändrats och blivit helt övertrött och då också hysteriskt arg när han skulle sova. Vet inte om det beror på att vi var iväg, eller om det beror på att han är i nästa utvecklingssprång. Tror jag skrivit om dem innan. Barnen kommer in i olika faser där de utvecklas mycket och då kan deras rutiner ändras och även humöret. Ett utvecklingssprång är vid v 19 och Noel är ju 18 veckor nu så tror vi dundrar in i detta nu. Vi har tagit kvällspromenader med vagnen för att lugna honom och det funkade efter mycket om och men…

Under vår vecka så har vi gjort flera utflykter. Vi har varit i Sölvesborg, Kristianstad, Åhus, Karlshamn, Bromölla, Simrishamn, Kivik och vid Glimmingehus. Så en riktig skånetripp J Sölvesborg, Åhus och Simrishamn var de mysigaste ställena, och Glimmingehus var häftigt! Karlshamn och Kristianstad var också värda besök, men Bromölla kan ni hoppa över…. ;)

Vi har även spelat en del Skip-Bo, ätit gott och myst så vi har verkligen haft semester. I fredags kände vi dock att vi var ganska klara med denna vecka så vi valde att åka hem redan igår, men vi hade ju egentligen stugan tills idag. Men vi kände att det vore skönt att komma hem, och eftersom Noel haft svårt att somna så kändes det också lite skönt att bege sig hemåt. Så igår kväll kom vi hem, och efter en stunds amning så somnade Noel kl 20 igår, vaknade igen vid 21.30 och åt lite mer innan han somnade om. Han har ätit lite mer inatt än annars, men annars sovit bra. Vid 4 tyckte han dock att vi sovit klart, och var klarvaken. Han låg och sparkade, pratade och tjoade. Vid 5 kände jag att jag var så pass vaken att det var lika bra att gå upp med honom en stund, eftersom han ändå inte somnade om. Även Andreas var då så pass vaken så han gick också med upp. Så vi har suttit här i soffan och lekt, kollat på Barcelona – LA Galaxy och nu hoppas jag att vi ska sova snart igen,!

Nu somnade han, godnatt! :) Bilder kommer senare idag.....

3 kommentarer:

Spessartin sa...

Vilken härlig semester, en sån har vi pratat om att göra här också!

Linda sa...

Vad mycket ni hunnit med! Det är så fint där borta i den landsänden tycker jag! Ser fram emot bilder, och hoppas Noels språng inte blir så långt! ;o)

Sandra sa...

Låter som ni har haft det riktigt skönt och mysigt! Ses snart=)
Kram