torsdag 27 augusti 2009

Goda nyheter * 2


Okej... den första goda nyheten är att jag frisk nu! Feberfri sen igår förmiddag och har inte ont i nacke eller huvud mer så jag betraktar mig som frisk nu! :) Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag och tyvörr blev det ingen middag hos Jonas och A-M men man vill ju inte riktigt ge sig ut dan efter värsta feberfrossan!


Goda nyhet nummer 2 - och en riktigt bra nyhet till på köpet - Andreas chef har ringt och erbjudit honom en fast tjänst! :) Så himla skönt för honom, och för oss och vi är så otroligt glada nu! Detta öppnar upp lite nya möjligheter och gör det lite lättare att planera för oss. Andreas börjar jobba igen 7 september så då vet han lite mer om vad som gäller, men det han vet i nuläget är att han blir Miljösamordnare och en del av staben! :) Min Andreas är världens duktigaste! Han har gjort ett grymt jobb i Borås sen januari, om han får dessa uppgifter nu. Jag är så stolt över honom och det är Noel också! :)
GRATTIS PAPPA! Jag är jätteglad för din skull!
Mys med mina favoritkillar!


6 kommentarer:

Karin sa...

Åååå vad roligt!! GRATTIS!! Jag är också stolt. Jätteskönt att veta nu hur det blir med jobb. Och skönt att du är frisk och att ni alla mår bra! Kramar till hela familjen!

Malin sa...

Grattis igen till Andreas! Sååå skönt för er med jobbet. Vet hur det känns ;)
Kram från mig o Vilmer!

Linda sa...

Åh va kul! Grattis grattis Andreas och hela familjen!

Linda sa...

GRATTIS till Andreas! Hus i Olofstorp nästa!? ;o)

Sandra sa...

Skönt att du är frisk igen:)
Grattis Andreas!!!! Vi är glada för din/er skull:)Grattis igen!!!
Trevlig helg!
Kram

Hela familjen :) sa...

Tack för alla gratulationer!!!