torsdag 16 juli 2009

Hemma igen!

Blev inget Mora för oss! När vi hade spenderat dagen på Nordens Ark, som för övrigt var riktigt fint så grillade vi vid deras stora grill och då såg Andreas att Tom hade ringt. På telesvaret sa han att vi skulle ringa så fort som möjligt och då anade man oråd... och när Andreas ringde beättade Tom att deras lilla Maja, 1 år, hade fått vattkoppor. Vi kände att det är lite väl tidigt för Noel att få det så vi valde att inte åka dit såklart. Nu hade vi ju redan bokat hotell i Karlstad för att kunna övernatta där en natt, men det funkade fint att avboka så då gjorde vi det!

Lite snopna blev vi allt, men vi följde med Karin & Jens hem till dem och fick en mysig kväll där! Sov på Härbret och det funkade finfint :) Igår var vi kvar där en stund på förmiddan och Andreas, Jens och Glenn fällde ett träd medan jag och Karin stod nere på gräsmattan och våndades och undrade hur detta skulle gå. Det gick bra och trädet föll som det skulle så varken på hus, eller människor.

När vi kom hem igår så bara slappade vi och myste hemma. Jag stack ut och sprang med Denis en runda och det var skönt att komma ut. Sprang Fiskebäck - Hinsholmen på 8 km, och det kändes riktigt bra. Höll ett lagom tempo och jag kände att jag nog hade kunnat fortsätta ett tag till vilket var positivt! I september är det ju dags för Kretsloppet i Borås och då blir det milen för hela slanten. Har snmält mig till gruppen som ska sprnga på 49-55 min. och hoppas hamna i den nedre delen av den skalan. :) Sen är det nog dags att anmäla sig till Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon också.....

2 kommentarer:

Linda sa...

Snopet när ni var inställda på att åka upp! Men tur att ni fick besked innan ni hann lämna Nordens Ark i alla fall. Visst var det fint där uppe! Klart ett av de bästa djurparkerna tycker jag. Tycker det är grymt att du är så snabbt på väg tillbaka i form! Åtta kilometer!? jag hade storknat halvvägs! :o)

Elin till Linda sa...

Ja, det var lite snopet men nu är det ganska skönt att vara hemma för vi har ju inget inplanerat :) Nordens Ark var riktigt fint, var där för längesen när jag var liten men minns inte så mkt av det! Men nu fick vi se alla djuren utom utter så det var skoj! =) Hehe, då får vi väl springa 4 km ihop nån dag då?! :)