söndag 19 juli 2009

Coolaste mössan!
Nu har vi haft några hemmadagar och det har ändå varit ganska skönt. Inte gjort så mycket utan bara tagit det lugnt och slappat, vilket vi nog behövde! I fredags åkte vi dock ut till Johan och Linda och först var det altanbygge där vi glatt hejjade på, och sen blev det grillning! :) Linda hade så mycket att göra på jobbet, men trots det så hade hon hunnit med att sticka en superfin mössa till Noel ;) Jga tycker den är så himla cool och den kommer användas flitigt!


Idag ska vi ut till Alingsås. Andreas och Jens ska greja med vår bil, och sen hoppas vi även på en klippning! En joggingrunda hade inte heller vart helt fel, så vi får se vad som hinns med! Sen månd-tisd kommer vi vara hemma, packa, fixa och dona. På onsdag ska vi träffa Maria och Richard ute på Knippla och det ska bli så mysigt. Ska därför försöka hinna packa iordning en del innan så vi slipper stressa hem därifrån alltför tidigt :) Åker till Hbg på torsdag för att gå på bröllop på lördag! :) Och sen kommer vi hem på söndag för att farmors begravning är på måndan och efter det åker vi ner till stugan vi hyrt i Skåne. Så det blir lite fram och tillbaka men så får det bli. Så jag tror vi packa inför båda skåneresorna så att det är klart för jag tror inte jag vill göra så mycket innan, och efter, begravningen...

Myspys efter badet!

3 kommentarer:

Maria sa...

Vilken otroligt fin møssa! Hur cool som helst ju!
Længtar till onsdagen, ska bli gott att få krama på lill-killen lite! (Och att få træffa hans goa førældrar) :)
Kram!

Linda sa...

Hehe, tack! Är som sagt också väldigt nöjd med den, trots att jag hade så mycket att göra på jobbet! Ehm. :o)

Elin sa...

Maria: Ja, den är superfin! Ska bli mysigt att träffa er imorrn! :) Vi hör av oss idag om tid o så!

Linda: Ja, inte lätt att klämma in stickning när man jobbar för fullt.. men vi tackar så mycket för mössan e poppis nu :)