söndag 21 juni 2009

Sov gott lilla farmor!

(Bild från Amy)

Igår somnade min älskade farmor in. Hon somnade lugnt och stilla med sina barn (förutom Kent som bor i Usa) runt sig, och jag tror hon tyckte det var skönt att äntligen få komma till ro. Nu får hon komma och träffa farfar igen, som hon har saknat och hon slipper smärta och oro.

Trots detta så gör det så ont att hon är borta. Farmor har alltid funnits i mitt liv och hennes dörr har alltid varit öppen för oss alla. Hennes hem, och deras när farfar fanns, har alltid varit en trygg plats att återvända till och hon har varit en stor del av mitt liv.

Farmor du har lärt mig så mycket, och om jag blir hälften så fin som du var så kommer jag vara glad. Du har varit delaktig, rättvis, kärleksfull och tagit dig tid för alla. Det finns så många minnen där du finns med. När jag tänker på dig så tänker jag på dig bland hallonbuskarna, eller plockandes ärtor i trädgården, eller när du gav oss Mariekex, eller lärde oss dricka kaffe... Jag minns också när jag berättade att vi skulle få barn och hur glad du blev när du låg i sjukhussängen, och jag är så tacksam att Noel fick träffa dig.


Farmor, du är är älskad och saknad av många!
Sov gott lilla farmor, och hälsa farfar!
5 kommentarer:

Maria sa...

Jag beklagar sorgen Elin! Det var gott att høra att din farmor fick sluta sina dagar på allra bæsta sætt. Nu får du ta vara på alla goda minnen. Kramar från mig vænnen.

Karin sa...

Vilket fint inlägg Elin! Man har så många fina minnen av farmor och får försöka tänka på det när det är svårtoch saknaden är stor. Usch, det är så himla tomt och konstigt. Kramar!

Linda sa...

Jag är så ledsen för din skull Elin! Hoppas alla gamla goda minnen finns kvar länge så att du kan berätta dem vidare för er lille Noel! Kram Linda

Spessartin sa...

Usch så hemskt och så ledsamt. Tänker på dig. Bevara henne i minnet, minnena som man har är så oändligt värdefulla!

Linda sa...

Beklagar sorgen Elin! Jättefint inlägg, och att du har så många fina minnen av din farmor som du kan ta vara på.
Kram!