tisdag 9 juni 2009

Bil, eller inte bil...?!

Så här gott sover Noel på soffan just nu, så jag passar på att uppdatera lite :)


Senast jag skrev så gratulerade vi Sverige på födelsedagen, men sedan blev det inte så mycket mer grattis för Sverige den dagen. Fotbollsmatchen var ju ingen höjdare, och Martin och Noel kan nog representera stämningen som infann sig i denna lägenhet efter matchen:

Fotbollssupportar
I söndags så kom mamma och pappa på lunch, och så passade de på att hämta vaggan också. Lillkillen har ju vuxit ur den, så nu får den bo hemma hos mormor och morfar tills nästa barnbarn kommer :) Innan vi åt så hann Noel ta en pratstund med morfar också :)
Efter morfar-mormor-besöket så tog vi en promenad och gick för att rösta och för att handla. Sen fick vi besök igen framåt kvällen och då kom Niels och hans blivande sambo Emelie hit! Det var riktigt kul att träffa Niels igen, och att få träffa Emeli. :)
Igår så började Noel med ett bad, vilket är mycket populärt! Häller man vatten över huvudet så njuter han, vilket bådar gott inför dopet ;) Nåt som inte bådar lika gott inför dopet är att båda dopklänningarna verkar vara i minsta laget. Vi provade dem igår efter badet, och det kan nog vara så att både Andreas och min är för små när det är dax i augusti.Efter lunch kom farmor och farfar på besök, och Noel lekte med dem ett tag. Även farfar fick han ner i liggande position för lite samtal och lek :) Framåt 16-tiden hämtade Johan upp Flemming för en tur till Borås, där vi hittat en bil som vi var intresserade av. Andreas fick med både Johan och Flemming för att titta på den igår. En Volvo v70 flexi-fuel minsann... i den kan man ha Noel i framsätet, och det är kombi vilket känns ganska bra nu =)
När de åkte så somnade Noel så jag bytte om till löparkläder och stack ut en sväng medan farmor var barnvakt. Sprang samma runda som de andra gångerna, men åt motsatt håll. Denna gången kändes det lättare, och tiden slutade på 23.26. tror jag ska till Alingsås imorgon för att delta i Joggträningen på Mjörnvallen för då ska det bli Coopers test, och jag tänkte att det kunde vara bra med ett konditionstest så här i uppstarten :)

Angående bilen så är vi inte säkra på hur vi ska göra. Själva bilen är väl klockren, men lite dyrare än vi tänkt oss. Är ju lite dumt att sätta sig i skuld nu när vi inte vet hur det går med Andreas jobb. Han har ju faktiskt bara anställning till årsskiftet än så länge, så vi pratade om att kanske ändå avvakta med bilköp tills vi vet hur det går med hans jobb. Känns mest förnuftigt. Vi sitter ju inte i sjön, och Astrid är ju oss trogen :) Kan säkert byta bil med mormor och morfar om vi ska åka längre och vill ha mer bagage, eller åka längre själv och ha honom i fram ;)
Nu verkar det som om lilleman vaknar så ska nog ta hand om honom nu. Blir en promenix sen till Willys för att se om de har Linnéas välling där. Den är slutsåld överallt och hon kan ju bara ha den sorten! Hon tål inte mjölkprotein och det är bara en sorts välling som är utan det, och den finns inte att få tag på längre :( Stackars lillfia! Men Willys hade den sist så moster ska göra en insats och kolla där! Och ikväll ska jag ut och äta med mina kollegor. Första gången ifrån Noel en längre stund, men han kommer ha det kalas hemma med sin pappa! Jag ska bara pumpa ut lite mjölk som de kan ha, för annars får ingen trevlig kväll :)

2 kommentarer:

Linda sa...

Vad skönt för Astrid med en liten respit! :o)
Visst hade det varit praktiskt med en större, men förstår hur ni tänker. Det är ju mycket pengar för en rackarns bil.
Ni får satsa pengarna på ett hus istället! :o)

Spessartin sa...

Det där med bilköp är knepigt... jättesvårt. Hoppas att ni kommer fram till ett beslut som ni är nöjda med oavsett vad det blir...

Så han växer så mycket att han inte får på sig era dopklänningar? Vilken grabb! Kommer han att vara äldre när han döps än när ni döptes?