torsdag 7 maj 2009

Skrik och panik!

Ska börja med en glad nyhet - jag fick ett riktigt leende från Noel igår på eftermiddagen! Mitt hjärta smälte än en gång! :) Har ju anat må leenden innan, men det har varit lite osäkert men igår kom ett som "klickade" i ögonen också :)

En annan liten jobbigare del var att hans magknip kom tillbaka igår. Eller kom tillbaka, men det förvärrades. Han hade ju en del besvär runt påsk, och vi anade ju kolik då. Men så började vi med Minifom och Semper Magdroppar då för 4 veckor sen och märkte en klar förbättring av magknipet. Han får fortfarande ont, och jämrar och gnäller för det, men det har inte varit otröstliga skrik! Men igårkväll när vi var inne hos Camilla och Denis, efter att vi hade haft Camillas födelsedagsmiddag här inne, så började han skrika. Det gick inte över så till slut gick vi in till oss för att inte väcka Isabella.

Väl här inne så gick vi runt med honom, och vaggade honom och höll på. Till slut skickade jag Andreas i säng för han skulle ju upp och jobba idag. Jag och Noel la oss på soffan, och halvsov där fram till 2-tiden. Då verkade han lugn så vi gick in i sängen och la oss. Det funkade ganska bra, och han somnade bredvid mig och efter ett tag kunde jag lyfta över honom till vaggan. Han sov där nån timme i alla fall innan det var dags för mat! Vid 7-tiden fick vi gå upp men somnade tillsammans på soffan efter ett tag! Där sov vi ihop nästan 2 timmar och det var skönt.

Under förmiddagen så har han skrikit och varit gnällig, så stackars liten har haft ont. Men det verkar nu som att det är lugnare och han sover just nu på min mage. Hoppas bara att detta var nåt tillfälligt som kom inatt. Tänkte ringa barnmedicin imorrn om det fortsätter, för han har varit lite rosslig i halsen så om han fortsätter vara ledsen kan det vara bra att kolla upp så att han inte har typ öroninflammation eller nåt sånt, får utesluta såna saker innan man kan säga att det är kolik.

Jobbigt att se sitt älskade lilla pyre ha ont, och jag hoppas det släpper. Funderar på att ta mig ut en stund med honom. Lite frisk luft hade varit ritkigt skönt nu, för jag har suttit i soffan nästan hela dan, förutom nu då när jag sitter här :)

Får ju avsluta med lite bilder på älsklingsNoel. Finare pojke finns nog inte och eftersom jag inte kunde välja på de ca 100 bilderna jag tog häromdan så kommer här ett urval!


"Jag är ganska duktig på att lyfta min nacke, den kommer i alla fall lite uppåt!"

"Mamma säger att jag är söt!"

"Jag kan många poser!"

"Muckar ni med mig?"

"Prins mys!"

"hej hej!"


"Å, mamma sluta ta kort!"

1 kommentar:

Moster sa...

Helt underbara bilder på en underbart fin kille!!! Massa pussar från moster!