fredag 8 maj 2009

Krasslig skrutt!


Krassliga skrutten!

Så här ser det ut idag, skrutten vilar sig för han är förkyld! :( Det var inte magknip som jag skrev i förra inlägget utan det var nog mer förkylningen som påverkade honom. Han skrek ju på kvällen och natten, och det fortsatte under gårdagen. Men jag tyckte inte det påminde om de skriken han hade när han verkligen hade magknip, då skrek han och drog ihop hela kroppen, och så var det svårt att trösta honom. Nu ger han ifrån sig ett rejält illtjut, han har röstresurser, och sen gråter han mer, så började ana igår att han faktiskt inte mådde bra!

Han åt inte heller på samma sätt, och inte speciellt mycket och då kan man ju ana oråd - vårt lilla matvrak som kastar i sig maten i vanliga fall! :) Jag ringde bort till barnmedicin imorse för att rådfråga, och hon tyckte vi skulle komma in så att de kunde lyssna på luftrören eftersom han inte ätit så bra. Kanske hon bara sa, kan ju ha varit så att hon tyckte det var bäst att kalla in oss för att lugna mig?! ;)

10.40 fick vi tid där i alla fall, och doktorn tittade på honom. Halsen såg röd och svullen ut, men öron och luftvägar såg fina ut så hon konstaterade en kraftig förkylning, men att han ändå verkade ganska pigg. Jag ska fortsätta amma honom ofta, och så ska vi ge honom koksaltsdroppar och näsdroppar så hoppas vi att det släpper snart! Får han feber, slutar äta, slutar kissa och bajsa så ska vi kontakta läkare igen, men hon trodde att det var på rätt väg redan nu och det tror jag med. Han var så pigg och låg och tittade på doktorn när hon undersökte så man får nästan lust att säga "Men hemma så gråter han mer!" :) Fast hon hörde ju att han var rosslig i halsen, och såg det också så jag höll tyst :)

Nu har vi myst hemma, och Lotta kommer snart på en fika. Hon åkte till Australien för exakt 6 veckor sedan (dagen då prinsen föddes) så hon har inte träffat Noel än. Hon kom hem i måndags så nu ska hon komma på lite besök!

Nä, dax att göra sig anständig :)

7 kommentarer:

Spessartin sa...

Usch, stackars liten. Förstår att han skrek, att bli förkyld är inte alls nåt skoj =(

Hanna o Elliot sa...

Åå Noel får krya på sig!

Kram från Elliot

Maria sa...

Nej men usch stackars Noel!! Krya på dig lille skrott! Bra samtidigt kanske att det inte var mer magont och då kanske kolik...detta går ju raskt øver! Ser fram emot måndagen! Kramar!!

Elin svarar sa...

Spessartin: Nej, det är ingen höjdare, men han verkar lite piggare under dagen och nu ikväll har han sovit gott så hoppas det fortsätter så! Men nu förstår man ju skriken... Kram

Elliot: Tack så mycket! Kram

Maria: Ja, vi är tacksamma att det inte var magen, för detta verkar ju gå över ganska fort. Piggare idag, och sovit mer nu ikväll :) Vi ser också fram emot måndag! =) Kram

Sandra sa...

Krya på dig Noel =)
Hoppas vi ses snart;) Hälsa mamma o pappa!
Kram

Karin sa...

Stackars lille sjuklingen! :( Hoppas det går över snart! Puss på dig goe Noel!

Spessartin sa...

Snygg bloggen blivit! Fast han är ju så fin så det går ju inte att göra bloggen annat än snygg med den sötingen!

Ja, ibland lägger man tid på bilder och så får man liksom ingen bekräftelse på att någon ens har läst det, då blir man hemskt ledsen.

Sen är det ju faktiskt så att du har massor med viktigare att göra än att kommentera bloggar =) Sen tycker jag ändå att du är duktig på att kommentera med tanke på att du har sötingen att ta hand om =)

När får du börja springa igen? Saknar du det mycket eller känns det som om du har kommit ifrån det?