söndag 3 maj 2009

P * 4

De senaste dagarna har innehållit många aktiviteter, och mycket mys. Aktiviteterna kan man väl sammanfatta med en bokstav - P - picnick, partaj, pizzabak och promenad. Vi kan börja från början! :)

I fredags sken solen, och vi hade planerat en picnick med medhavda pannkakor! Så sagt och gjort, vi stekte pannkakor på morgonen, och packade iväg oss på förmiddagen. Vi promenerade ner mot Hinsholmen och gick ner till Lindalen. Där var det riktigt härligt och vi njöt av solen, och av våra pannkakor såklart! Noel njöt i sin vagn :)

När vi kom hem från promenixen så var det en liten stund med lek, mys och slappande innan det var dags att förbereda sig för kvällens partaj! Camillas 30 årsfest skulle gå av stapeln, och det ville vi ju inte missa! :) Kvällen blev riktigt trevlig, och Noel sov sig igenom hela tillställningen hur man nu lyckas sova sig igenom både musiken och ljudet från allt folk :) Det bjöds på riktigt god mat, och senare under kvällen blev det lekar också! Vi fick även avnjuta när Camilla sjöng Giftig av Mange Schmidt, för den kunde hon utantill ;) Tyvärr hade vi inte kameran med så har bara före- och efter bilder :)Innan vi ska in på partajet!


Noel skulle inte sova när vi kom hem vid 2, så vi var upp till strax efter 3 men sen skulle han upp vid 8,
men vid halv 9 somnade vi om på soffan så denna syn mötte Andreas vid 11-tiden :)

När värdparet, och vi, hade vaknat på lördagen så begav vi oss ut på helgens andra picnick! Camilla hade lagat ganska mycket mat till festen, så det blev mycket över och det var ju väldigt trevligt i lördags då! Vi gick ner till Tippen i Fiskebäck och satte oss där. Blev god mat för både
barn och vuxna :)

Smaskig mat!


Även barnen hade picnickmat med sig :)Denis njuter av solen, och vi andra leker med barnen ;)

När vi kom hem så åkte killarna och handlade lite så att vi kunde baka pizza till kvällen. Noel ville inte alls ligga i babysittern när vi skulle fixa pizzorna så han fick sitta med :) Pizzorna avnjöt vi framför El Classico!


Under söndagen åkte vi till Alingsås för både jag och Andreas ville fixa till kalufsen lite, så mamma fick klippa oss! Andreas och pappa sprang en runda på Hjortgården också, och sedan bjöds det på middag!

Igår var det dags för det sista P:et i detta inlägg - Promenaden! Jag och Camilla hade bestämt att vi skulle gå in till stan för att köpa sushi! Vi startade vid 9.30 och gick genom Ruddalen ner mot Slottsskogen. Vid Plikta blev det en amningspaus och sen fortsatte vi ner till Järntorget där Camilla köpte sushi till oss. Då hade vi gått ca 2 - 2.5 timme men kände att vi kunde fortsätta en bit till, eftersom det var så skönt ute. Så vi knatade på Första Långgatan, och sen Karl Johansgatan. Vid Jaegersdorfsplatsen blev det ytterligare en amningspaus, och lite velande om vi skulle ta bussen sista biten eller inte, men den körde iväg så vi fortsatte gå. Knatade upp till Kungsten, och sen genom Grimmered hem. I sista lilla, lilla backen upp mot oss kommer dagens citat:

"Det är inte så långt till stan..."

(Camilla, efter en ca 17 km lång promenad!) ;)

Efter vår lilla runda var vi nog ganska möra båda två, och vi frick äntligen avnjuta vår sushi! Jag tyckte faktiskt det var helt okej, och kan helt klart tänka mig att äta det igen :) Vissa bitar var riktigt goda, så vi får göra om detta igen men man måste ju inte gå båda vägarna varje gång ;)

Avslutar inlägget med lite mysbilder på vår lilla prins, han kan helt klart njuta :)


Man är inte så stor om man kan ha snuttekaninen som täcke :)

4 kommentarer:

Spessartin sa...

Skönt att vara ute så mycket, man mår verkligen gott av solstrålarna nu när det varit mörkt så länge! Det känns som om man har en del att ta igen efter vintern helt klart.

Linda sa...

Wow, vilken förändring av designen! Snyggt! Och vilken härlig dag ni såg ut att ha! Vädret verkar av någon anledning nästan bättre än här juh!:o)

Karin sa...

Vilket mysigt inlägg! Och en massa fina bilder. Vad roligt att ha en mammaledig kompis dörr i dörr! :) Goe Noel, så synd att vi missade er när ni var i stan, vi var så trötta så gick runt som zombies här hemma. Kram på er!!

Elin svarar sa...

Spessartin: Ja, det är skönt att vara ute så mkt som möjligt. Speciellt de dagarna med sol :) Men försöker komma ut med vagnen en stund varje dag för lite frisk luft. Idag är vi ganska trötta här, så får se hur det blir men en liten sväng kan det nog bli!

Linda: Ja, vi har haft kanonväder här hela förra veckan, men igår och idag har det regnat!

Karin: Ja, det är perfet att ha Camilla intill :) Vi får ses en annan dag - kom ner nån dag vettja! =)