torsdag 28 maj 2009

Hurra, hurra, hurra, hurra!

Grattis älskling på födelsedagen! :)





Andreas vaknade av skönsång imorse minsann. Måste ha varit otroligt vackert eftersom både min och Noels halsar är lite rossliga! Vi tillbringade natten på soffan eftersom lillprins Bus inte somnade igår. Han var ledsen, skrek och hade ont. Tror han både är lite snuvig, och så hade han nog magknip eftersom jag var dum nog att äta lite choklad igår! Vi sov hyfsat bra på soffan, men vaknade då och då av att han pep till, grät och sen somnade om! Ska nog undvika choklad hädanefter så det är ju ett bra sätt att hålla mig borta från det nu i alla fall :) Ska även undvika jordgubbar och färskpotatis. Jordgubbar vet jag att han reagerade på, och förskpotatis berättade mamma om idag - rolig sommar ;)



Men men, åter till skönsången och födelsedagsfirandet! Andreas fick ju även paket av oss. Först fick han Buzz - Svenska genier! Ett Buzz spel med svenska frågor, så det blir nog himla roligt! =) Och av Noel (och lite av mig) fick han en stugsemester :) Så här ska vi tillbringa en vecka i sommar! Bara mysa och ha det skönt hela familjen!




Nu har vi varit ute och gått en promenad så att Noel skulle få sova ordentligt och det gjorde han. Han somnade så gott så att han fortfarande sover, men jag tror han är på väg att vakna nu! Jag hann i alla fall äta lite lunch, och nu ska jag fixa i ordning mobilen som vi har hängt över hans säng. Vår lille kille är så stor nu att han har fått en spjälsäng, och då kan man ha mobil över den. Ska sätta i batterier nu, så att den kan spela och snurra lite också :) Han gillar den utan det för vi testade lite förut och då låg han och pratade med Nalle Puh och de andra! Ska se hur han reagerar när de rör sig och låter! Får återkomma med bilder sen :)

5 kommentarer:

Linda sa...

I, i, ingen choklad? Jordgubbar? F, färskpotatis? Jag skulle gråta lika mycket som Noel! ;o)

Men vilken mysig present till pappa! Och Buzz måste vi också få prova på vid tillfälle! :o)

Elin till Linda sa...

Jag vet! Både jag och Noel är ledsna! :( Eller jag är det för att jag ska undvika det, och han blir det om jag äter det! I alla fall jordgubbar och choklad... potatisen har jag inte provat än! Men det handlar mest om riktigt mörk choklad... så lite choklad i godispåsen funkar iaf, det har jag testat :) Jordgubbar åt jag 2 dagar i rad och förstod inte varför han var så ledsen, men så kom vi på det sen... :(

Buzz på lördag kanske?! :)

Linda sa...

Tänk att en sådan sak kan påverka så mycket! Och så jordgubbar! Kunde det inte ha varit något som...kronärtskockor?? :oP

Buzzzz, jag vinner!! ;o)

Mrs M (BAby M) sa...

Så han fyllde också igår.. även min man fyllde igår! Och så är våra små födda så tätt. Där ser man!

Tur inte du fyller 5 mars..

Elin till Mrs. och Baby M sa...

Hehe, nej vi är nog den felande länken för jag fyller 7 december... annars hade det nästan varit lite otäckt :)