måndag 1 juni 2009

Sovmorgon och sol :)

Får väl börja med dagens nyhet, och sen berätta lite mer om helgen!Men det stora idag är att Noel har sovit ända till 9! :) Först sov han i sin säng till 1.30 och så vaknade och fick lite mat, och sen la jag honom där igen så han sov vidare där till ca 4.När han vaknade då så flyttade jag över honom till oss, och så sov vi till 9 imorse!

Som jag skrev i förra inlägget så fick Noel en ny säng i torsdags. Först var han lite skeptisk men nu verkar han gilla både den, och Nalle Puh mobilen :)I fredags var vi och hälsade på hos barnen och fröknarna i skolan! Vi möttes av en anstormning av 6 åringar, men Noel tog det bra! Han höll sig lugn och klarade inspektionen med bra betyg! De tyckte han vart söt, och väldigt liten! Lönesamtalet var inget direkt samtla, utan bara ett meddelande av vad man fick i lön - ingen diskussion :( Efter besöket på skolan så skulle vi in till Camilla o Isabella och äta, och det var mysigt! ;) Det slutade med att vi båda kastade i oss maten, och båda barnen skrek :)


I lördags hade vi lite kalajs för Andreas. Karin, Jens och Linnéa kom vid 16-tiden och vi åt lite och sådär. Linnéa röjde runt och busade en hel del :) När de åkte hemåt så kom nästa gäng! Camilla, Denis och Isabella, Johan och Linda! Då blev det mer mat, och sen spelade vi Buzz! Jag & Camilla klarade oss bra i vårt lag... men vi vann inte! De yngsta deltagarna på festen pallade inte riktigt trycket och somnade en efter en...Igår var det ju Mors dag! Min första! :) Jag startade den med min son, genom en lång promenad nere vid havet och vi satt även på en klippa nere vid Hinsholmen och fikade och läste en stund. Jag fikade och läste, och Noel sov! Andreas nedrans förkylning gjorde så att han inte orkade följa med, men när vi kom hem igen så gjorde vi oss i ordning och sen åkte vi till Karin och Jens för grillning. Det var riktigt mysigt på deras altan, och vi hade en skön eftermiddag!!Hinsholmen

5 kommentarer:

Linda sa...

Tråkigt att den stackars sjuklingen (han var nästan döende va? Killar!), inte kunde följa med! Men du såg ut att ha riktigt härligt ändå med Noel! :o)

Spessartin sa...

Det där med "lönesamtal" som bara slutar med att man får reda på vad man får i lön är jättetråkigt, jag hade ett sånt förra året, i år kommer jag däremot kämpa lite eftersom jag har fått utökat ansvar och inte bara är konsult längre, det tycker jag skall synas på lönespecen, så i år blir jag grinig. Det har tagit lång tid med våra nya löner, men det fina är ju att man får det retroaktivt sedan april och det är ju bra såklart.

Vilken otroligt söt body/tröja Noel har på sig på det mittre fotot, en body med grönt och små insekter på! Helt min stil! tänk om man kunde hitta en sån t-shirt till sig själv!

Maria sa...

Här har vi också varit förkylda mitt i värmen...krya på dig Andreas!
Noel är bara för söt, längtar tills vi ses nästa gång lill-prinsen!!!
Kram kram

Elin svarar sa...

Linda: Ja, en talle i näsan kan man nog dö av.... ;)

Spessartin: Ja, detta lönesamtalet var sämst! Jag visste att hon skulle börja på det sättet, så jag jhade förberett mig men hon är stenhård att diskutera med, och hade sina argument... alla får typ samma procentsats för att de har så dålig ekonomi i år så om man skulle få mer var det typ om man var arbetslagsledare, vilket jag inte är... inte än!" =)

Maria: Usch, jobbigt att snora i värmen.. :) Ja, Noel läntar också efter tant Maria.. :) Får styra uppp nåt snart :)

Karin sa...

Tack för i söndags, så mysigt att ha er här! Nästa gång får ni sova över!! :) Så himla fina bilder!!