tisdag 7 april 2009

Stor kille!Nu har BVC varit här och lillkillen blir tyngre och tyngre! På 6 dagar har han gått upp 220 g. och väger nu 3320 g.! Rekommenderad viktökning på 7 dagar är 150 - 200 g så vår lille knodd har verkligen glufsat i sig mjölk! :) Det gjorde inget att det var över medel, för det är bara bra att se att amningen funkar, och att han får i sig det han ska!

Han har varit lite gnällig både igår och idag, men det beror nog inte på att han är hungrig i alla fall. Funderar på om det är något jag har ätit eller så kanske. Brukar äta youghurt till frukost men ska ta något annat imorgon, eftersom mjlkprodukter kan orsaka gaser! Och gaser det har lillfisen :)

3 kommentarer:

Moster! sa...

Han är så duktig Noel!! Skönt att veta att han får i sig ordentligt med mat och att han växer ordentligt! Puss på dig goaste Noel!!

Niels sa...

Det är genetiskt, så det spelar ingen roll vad du äter till frukost imorgon. Gaserna har han fått från sin far (aka Storfisen).

Malin sa...

Nep, inget vatten som har gått idag! :)Men det kanske inte är såå långt bort. Vaknade flera gånger inatt med "menssmärtor" , vart dålig i magen ett par dar+ att sammandragningarna avlöser varann heela tiden. Kan ju hoppas iaf.
Ska fråga Bm om man får lov att gå över tiden om värdena är såhär gränsen hela tiden. Hoppas inte!!
Härligt att höra att lillkillen växer så bra! Det är nog grädde han får i sig ;)
Kram