fredag 17 april 2009

Fredag?!

Tummen är go'!Eller vad är det för dag? Man blir lite dagsförvirrad när man är hemma, men Andreas är ledig 2 dagar sen så då borde det ju vara helg ;)
Ännu en natt med sömn. Han knorrar fortfarande och har lite magknip men vi klarar oss från skriken. Hoppas det är en trend som håller i sig. Jag sover lite sådär ändå, för vaknar av hans knorr och gnyende men slipper ju sitta uppe 2-3 timmar/natt så känner mig ganska pigg ändå! :) Han sover ju mellan oss nu, men ska hårdträna med vaggan nu på dagarna och även på att lägga honom där på kvällen och hoppas att det funkar! Nu sover han i sin vagga, och har gjort det typ 40 minuter så det är ju en positiv start! :) Kunde t.om. dammsuga i sovrummet utan att han vaknade så han sover nog ordentligt!

Imorse blev det bad för Noel och det gillade han. Han skapade t.om. ett eget bubbelbad i sin balja ;) Efter det blev det mycket mat och sen somnade han så nu har jag hunnit duscha, och städa undan lite och om en stund får vi besök! Anna kommer hit en sväng, och det ska bli himla kul att träffa henne igen! Efter besöket blir det nog en promenix skulle jag tro, vädret är ju ljuvligt! Ikväll blir det besök ute i Olofstorp hos Johan och Linda!


Skönt med bad!
3 kommentarer:

Farfar o farmor sa...

Grattis Noel med tre veckor på nacken. Hälsa mamma o pappa o ge dom en kram.
P o K
Farfar o farmor.

Spessartin sa...

Smart med bubbelbad! Uppfinningsrik kille det där, själv skulle man väl motvilligt erkänna att man själv lyckats med det där ibland till och med i vuxen ålder =)

Elin svarar sa...

Farmor och farfar: Tack, tack :)

Spessartin: Ja, bubbelbad är en lyx och man kan ju faktiskt ordna det själv så han är ganska företagsam :)