torsdag 2 april 2009

Bilirubin och viktuppgång

Sköterskan ringde ju aldrig igår och meddelade Noels bilirubvärde (värdet som anger gulsot, kan man säga) och vi väntade verkligen på det samtalet hela dagen. Ganska dumt att lova nyblivna föräldrar att ringa oavsett resultat på testet, och sen inte höra av sig alls så imorse ringde Andreas upp dem! Den sköterskan var inte där idag, så vi hade inte fått samtal idag heller så det var tur han ringde. Men värdet var på 250 och det är ingen fara om det är under 350, så det var ju skönt att höra!

Glömde ju även uppdatera Noels vikt igår, men han hade gått upp 110 g från i söndags och det var skönt. Då vet vi att han får i sig mat i alla fall :) Nu ligger han på 3100 g, och är då + 10 g över sin födelsevikt! Nästa tisdag ska vi få hembesök från bvc så då ska han vägas igen!Idag tänkte vi ta oss en promenix och ta med lite fika ut, så vi hoppas på att solen tittar fram snart! :)


Nu låter det som att det är matdax!
Söt

2 kommentarer:

Maria sa...

Så skönt att lillskrotten slapp ligga och sola sig då! Bättre att vara ute i solen med mamma och pappa :) Vi längtar också till annandagen, ska bara försöka låta bli att köpa alla söta bebiskläder i hela Fredrikstad innan dess... :) Stora kramar!

Karin sa...

Vad skönt att det inte var gulsot! Och duktig liten Noel som går upp ordentligt!! Ha det så mysigt i solen idag! Puss!