fredag 27 mars 2009

Noel kom till världenJa jag vet inte vad jag ska skriva, dagen har varit full av alla sorters känslor. Det har varit så mycket sedan igår förmiddag. Men Elin har varit bäst i världen och jag är så jävla stolt över henne så det finns inte. 10.15 idag på förmiddagen kom lille Noel till världen, en blond liten krabat som vägde 3080 g och var 49 cm lång.

Elin kommer skriva way mycket mer om allt och jag orkar inte skriva mer, för jag är sååå trött efter en tuff arbetsvecka och sedan detta. Och VEM fixade all den snö som föll inatt och imorse?

Jag tycker att lille Noel påminner om min kusin Sandra när hon var liten!

Håll till godo med några av bilderna, Elin kommer som sagt att blogga mer om någon dag och jag ska först samla mig själv innan jag gör något mer.

Tack till alla er som hört av sig under dagen!
9 kommentarer:

Maria sa...

Tack för att du tar dig tid att uppdatera Andreas, så otroligt kul att få se lite bilder! Tänker på er! Stora kramar

Karin sa...

Ni är helt fantastiska alla tre, och Noel är ju så fin! Världens finaste Noel!! Längtar tills vi får krama om er och pussa på lillkillen!!

Spessartin sa...

Åh, så roligt med ett blogginlägg, det var efterlängtat! Förstår att du är helt slut, men vilken härlig dag! Stort grattis till er, ser fram emot att läsa mer om Noel! Sötbebisen själv!

Lisa sa...

Oh spännande :) GRATTIS!!

Hanna o Elliot sa...

Å Henke informerade mig i kväll att ni hade fått en Noel! Han är bedårande! :) Ska bli kul att läsa era upplevelser om de hela sen när ni har tid och ork!
Ta hand om varandra och eran son!
Massa kramar från Hanna, Henke o Elliot!

Sandra sa...

Hej! Grattis igen!!!!
Han e så söööööt =)
Jag håller nog med dig om att Noel liknar mig litegrann;)
Ha det jättebra! Vi hörs o ses snart. Kram Kusin vitamin

Anonym sa...

Välkommen till världen Noel. Precis som Karin skriver är du världens finaste lilla Noel, du brås på din kusin Linnea. Även dina föräldrar får dela din på välkommen till världen.Men det är ju klart med så stiliga mor/farföräldrar kandet ju bara bli ett rungande HUURRRAA!

Linda sa...

Åh, håller med, tack för att du håller oss så uppdaterade! Och med bilder!! Vad fina ni alla är, till och med du Andreas! ;o)

Grattis, grattis till er!

Mormor sa...

Tack Andreas för att du orkar lägga in lite bilder och även skriva lite. Vi är så lyckliga för er skull och ser fram emot att få träffa denne lille person som går ett helt nytt liv tillmötes. Näst efter att få barn är den största lyckan att få barnbarn. Jag lovar att det är så. Kram från mormor