söndag 29 mars 2009

En dag med Noel och Elin

Hej igen allihopa!


Idag blev det nästan en heldag med mina två älsklingar. Jag kom till sjukhuset strax före lunch idag. Jag hann in på Lindex också där jag köpte en mindre overall till Noel som han kan ha imorgon när vi ska åka hem. Vår nuvarande i storlek 60 var waaay to big :) Stackars liten hade ju drunknat i den. Men nu har han en fin overall med en fin mössa.

Idag har han mest ammat och bajsat, massa blöjbyten blev det och det är lika hemskt varje gång vi ska byta. Man måste tvätta lite i rompan så det blir rent, Noel gillar det INTE. Men han blir lugn så fort man är klar, så somnar han :) Men han hade också tid att sova i pappas armar i en och en halv timme. Mysigt, sedan somnade han med mamma på eftermiddagen och då passade pappa på att gå en sväng för det var så fint väder ute.


Noel har även nyst ett par gånger idag, ser lika roligt ut varje gång och hickan kommer som ett brev på posten. Hur som helst verkar det vara en trött krabat (gäspar mycket) men han brås ju på sina föräldrar som är trötta av sig :) Vad finns där mer att rapportera från dagen på Mölndals sjukhus, det är helt underbart att bara vara, vi tre tillsammans. Mysigt med en gruppkram. Noel fick lite pussar av pappa innan pappa åkte hem, sen fick jag även lite sms av Elin innan de två somnade för natten. Första natten hade gått bra sa Elin så vi hoppas att denna flyter på lika bra. Imorgon ska Noel undersökas av en barnläkare och sen ska vi åka hem, alla tre.

Vi har ju fått tvättmaskin och diskmaskin nu, installerat och klart, det blir suveränt!
Nu får ni även ett litet axplock av bilder på sötnosen!


/Andreas stolt pappa till lille Noel

6 kommentarer:

Maria sa...

Ååå han ær ju bara værldens finaste!!! Så otroligt søt! Underbar start på dagen att få se på och læsa om erat lilla underverk. Lycka till med hemresan idag! Stora kramar.

Marita sa...

Åhhh så söt han är er lilla Noel:))

Stort grattis från "smygläsarn" Marita.


Älskar dessa små underverk-hade jag inte haft fullt av dom redan o varit på tok för gammel som jag är nu skulle jag gärna skaffa en till-men nu är det bom stop här;)

Välkomna hem här idag nu då Noel med mamma o pappa-lycka till med er söta son.

//Marita

Moster Karin sa...

Världens finaste pojke!! Det ska bli så mysigt att träffa er alla. Mysigt för er att ha kommit hem nu! :) Puss på dig älskade Noel!

Malin sa...

Hej Elin! Hittade din blogg nu i din presentation på familjeliv :)
Grattis igen till lilla Noel. Han är underbart söt! Åh va jag längtar efter vårt lilla pyre nu.

Kramar

Therese sa...

Jätte grattis till er fina, fina Noel! Kram på er lilla familj!

Linda sa...

Åh, fina bilder!!

Ta hand om varandra nu!