måndag 1 december 2008

Hormoner... Jag?

Måste ge en liten eloge till Andreas också när jag ändå bloggar. Det är inte bara den blivande mamman som går igenom en resa, den blivande pappan får nog gå igenom två olika resor. Dels den stora med bebisen och allt vad det innebär, dels den lite mindre kända med den blivande mamman!

Är glad att jag har dig Andreas! Inte alla som skulle stå ut med att köra över hela Göteborg en söndgakväll för att hitta de där änglarna som jag så gärna ville ha. Men efter ett besök på Willys Mölndal och Willys i Gamlestan så fann vi ju dem, och det blev så fint! :)

Igår fick han sig en rejäl känga för att vi inte hade ost hemma! När vi åkte hem från Alingsås så skulle vi handla lite på vägen hem, och jag stack in i affären! Köpte lite smått och gott, och lite inför kvällsfikat såsom vörtbröd. Gick i affären och såg fram emot mitt vörtbrdö med ost på, och när vi kom hem och jag dukade fram så kunde jag inte hitta osten! Frågade Andreas om han visste vart den var, och när han då säger att "den tog ju slut imorse!" så blev jag helt knäckt! MIN OST! Jag blev arg på honom för att han inte sagt till mig att osten tagit slut, och sen blev jag ledsen för att jag inte skulle få en ostmacka! Söt som han är så erbjuder han sig att åka till affären för att köpa ost, men då insåg jag att min reaktion kanske var lite väl stark så jag sa att jag klarade mig utan! Så det blev vörtbröd med leverpastej istället och det gick ju faktiskt det också!

Puss på dig, Andy! Jag älskar dig!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hua, det där låter precis som jag när jag har pms! Då är jag helt j-a omöjlig och så otrevlig och dum mot stackars Måns och han är bara så snäll och säger igenting...

Anonym sa...

Vi unnade oss också vår första vörtbrödsskiva igår! Mums! Stackars Andy, men stackars dig som inte fick den väntade osten! :o)

Anonym sa...

Ooo känner igen det! Haha! Inte lätt med alla hormoner och allt som händer! Kramar!

Anonym sa...

Spessartin: Ja, det är ju inte så kul för dem! Men det är inte så kul för oss heller.. :) brukar dock inte ha det så här, så lite ny situatioN!

Linda: Ja, det är mums med vörtbröd! Hehe, det var ju inte såååå synd om mig, men lite iaf! :)

Karin: Ja, de får stå ut med en del! :) haha!