tisdag 4 november 2008

Ultraljud!







Bebis kommer ut 6 april! :) Så vi är nu i vecka 19 istället och därmed snart halvvägs! Inte klokt vad fort tiden går! Det var bara en bebis där inne (och lite lättade blev vi) :) Allt såg bra ut och den var så söt! På översta bilden suger den på tummen! :) På fredag ska vi till BM. Då får jag moderskapsintyget, och så säkerligen lite fler tider inbokade!


innan vi åkte dit så hämtade jag ut mitt körkort, så nu har jag ett nytt snajsigt körkort också! Känns mer på riktigt då!






Idag efter jobbet hade jag ett möte med en tjej som är filmare! Hon ska göra en dokumentärfilm för SVT (och ev. biograf) om "förstagångsmammor" och om den processen som man går igenom då. Hittade hennes kort hos BM när jag var där sist, och mailade för att se vad det var om. Tog ett tag men nu har vi träffats. Projektet skulle innebär att hon följde oss, framförallt mig, under två års tid för att se vad som händer när man blir mamma för första gången. Hon ville delta så mycket som möjligt i ens liv så det skulle innebära att även personer i min omgivning skulle vara med (om de ville....). Får nog diskutera igenom detta, och fundera på det ett tag - känns ju som att det kan bli en ganska stor sak ju! Vet inte hur bekvämt det skulle vara att ha en filmkamera med sig (nästan) hela tiden....

Nu ska jag iaf krypa upp i soffan med lite popcorn och se på TV en stund och sen är det nog sovdax hyfsat snart!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket vackert barn, ganska lik mormor tycker jag. I alla fall den runda magen. Helt fantastiskt att man kan se så tydligt. Älskar er alla tre. kram från mormor

Anonym sa...

Glömde säga..... Fint körkort, jag är så stolt över dig.
Kram från mamma

Anonym sa...

Å lilla baby. Du är så fin och vi längtar så efter att få träffa dig! Mysigt att suga på tummen :) Fint körkort! Ojdå, 2 års tid, det är ganska lång tid, men det lät spännande... Kramar på er allihopa!

Anonym sa...

Ja, men den har min näsa! :)

Hehe, nu har jag äntligen ett körkort som inte kommer från Fårup Sommerland! :)

Anonym sa...

Ja, det är en så fin bebis! :)

Hehe, men det innebär att du också skulle bli filmad isåfall kära syster! :) Inte riktigt din grej, och vet inte om det är min grej heller! Men det är helt klart ett bra sätt att få den tidne dokumenterad på iaf! :)

Anonym sa...

Coolt, nu har du också den rosa "lappen"! :o) Hehe, hade det inte varit fräckt med två!?
Att dokumenteras sådär, och uner hela två år kan nog vara en utmaning, men samtidigt också väldigt givande. Hoppas ni får ersättning!! Men det tål att funderas på. Å andra sidan...vill man ha en kamera i fejan när man ligger med benen i vädret och krystar (jepps, såg klipp från "Sjukhuset")!? :o)

Anonym sa...

Åh, vilken söt liten bebis, och vad gulligt att den suger på tummen! Sötnosen!

Härligt med körkortet, det är verkligen speciellt att få sitt första körkort. När man får sitt andra körkort, känner man bara att man blivit tio år äldre och tänker att jäklars, vad tiden går fort. *ler*