söndag 16 november 2008

Pysselmorgon!

Vaknade vid 9 imorse, och kunde inte somna om så gick upp! Åt frukost länge, läste GP och såg på Morgonnyheterna på fyran! Bestämde mig sen för att starta årets julkortsproduktion och i alla fall montera stämplarna som jag köpt så att jag kan börja trycka snart!


Fick ihop alla och eftersom jag hade papper så var det ju lite kul att testa, så jag stämplade en hel del! Har bara färglagt två, men nu har jag lite att pyssla med på kvällarna! Tar ett tag att färglägga och sen försiktigt dra penseln över så att akvarellfärgen sprids ut lite! Men de blev väldigt söta! Får se sen hur korten blir men här är en förhandstitt;



Efter pysslandet så drog vi igång med städandet här hemma, och nu börjar det blir klart! Ska äta lite strax, och sen åka och handla! Får se om jag kommer ut på en jogg idag, beror lite på vad klockan blir efter Maxibesöket! Jonas och Anna-Maria kommer hit en stund ikväll, så vi ska fixa lite mat tills dess också!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad söta! Vilket pysselarbete att måla dom! Hoppas ni får en trevlig resterande kväll!

Anonym sa...

Tack, tack! Visst var de söta! Hittade dem på Panduro och kunde inte låta bli! Inte så pyssligt som om jag skulle sticka.... detta går nog aningen fortare för min del! :) Tack detsamma! Krya på dig!!

Anonym sa...

Oj så fina stämplar! Hur tusan lyckas du med att färglägga och inte få sjävla stämpelfärgen att flyta ut - det har jag aldrig lyckats med!

Anonym sa...

Man får låta det torka en stund! Sen färglägger jag med akvarellpennor och sen tar jag en jättetunn pensel med vatten över det jag färglagt! Får man för mkt vatten så flyter stämpelfärgen lite, men behöver pyttelite vatten bara!