fredag 14 november 2008

Mys med bebis!

Har fått in en skön rutin efter jobbet denna veckan! Kommer hem, tar mitt täcke och lägger mig på soffan det första jag gör! Sen ligger jag där minst en halvtimme och slumrar och då brukar bebis börja leva rövare och buffa på mig, så då ligger jag och buffar tillbaka så att vi kan mysa lite! Så mysigt att känna de små buffarna, och jag längtar tills Andreas också får känna!

Vart en hektisk vecka denna vecka med sena eftermiddagar! I tisdags var det vanlig tisdagskonferens, i onsdags var det möte med fritids och igår var det studiedag hela dagen! Så idag såg jag fram emot en hyfsat lätt fredag. Kanske inte så lugn eftersom jag har båda ettorna i idrott på fredagar, men brukar ändå flyta på ganska bra.

Dessa planer blev aningen förändrade när jag igår fick sms från Anna att hon var sjuk, och imorse kom sms från Lina att hon också är sjuk. Martina var ledig idag och det var bokat sen länge så jag insåg vid 6.20 imorse att jag är enda ordinarie på vår avdelning. Förstod ju ganska snabbt iaf att jag inte har idrott med ettorna då, men jag kanske istället blir sjäv med förskoleklassbarnen? Smått panik infinner sig, och jag kommer ganska fort iväg till jobbet! Där är problemet redan under utredning och det kom 2 vikarier till mig!

Fick in 2 bra vikarier, men det är ändå inte samma arbetssituation för min del och man får snabbt planera dagen för att få det att funka! Men det rullade på ganska bra med städning av avdelningen, rörelsesånger med Mora Träsk, lunch och utelek, Eget arbete och så lite luciaövning! Så vi lyckades ganska bra tycker jag men när klockan slog 13.15 och det var dags för fritids att ta över så var jag inte kvar länge till och 13.30 gick jag från jobbet! :)

Nu tänkte jag dra mig bortåt till Sportlife och träna lite! Blir nog en stund på löpbandet eller crosstrainern skulle jag tro, brukar vara behagligt! :) Så blir det lite middag när Andreas kommer hem!

4 kommentarer:

Lina Tolf sa...

Stackare Elin! man förstår ju direkt när man skickar in sjukanmälningen att du kommer få en tuff dag...å idag va ju verkligen ingen optimal dag för mig att va sjuk. Ta hand om dig och vila i helgen så får jag stötta dig extra nästa vecka. Är imponerad av hur dagsschemat såg ut, inte dåligt gumman. kram kram kollegan med ont huvud

Anonym sa...

Ååå mys med bebis, härligt! Du får hälsa från moster till sötnosen! Kramar!

Anonym sa...

Ingen fara Lina! Både Nadja och Maria hr ju varit hos oss innan och tar ju bra initiativ! Så bara man får koll på att det finns häften framme så kan ju de flesta jobba med EA! =) Mora träsk dvd'n är ju oxå tacksam att sätta på! :)

Anonym sa...

Sötnosen hälsar tillbaka! :)