lördag 7 september 2013

Oj oj oj...

... SÅ lång tid det går mellan inläggen nu förtiden. Jag varken hinner eller orkar, men tänkte ändå ge ifrån mig ett livstecken. Funderar på att lägga ner bloggen men å andra sidan är det roligt att gå tillbaka och läsa vad man skrivit lite då och då, så kommer nog ha kvar den med spontana inlägg just nu!

Jag har kommit igång på jobbet! Tagit en årskurs 2 som är ljuvlig ;) De gör som jag säger, sitter tysta och fint och lyssnar och arbetar, och man börjar ju undra när smekmånaden är över ;) Å andra sidan är parallellklassen lite mer livlig så man har lite att göra när man undervisar dem. I år undervisar jag i svenska, SO, idrott och Värdegrund. Inte undervisat i så få ämnen någonsin men det är väldigt roligt att ha de ämnen som man faktiskt är utbildad i.. njae, Har varit en del administrativt arbete också men det är rätt roligt att variera uppgifterna. Sen är jag mentor för två nyexade lärare, och det är kul! Kommer bli båda utmanande och utvecklande!

Nä, nu ska jag sticka ut och springa en sväng och sen ska hela familjen in på Liseberg i det underbara vädret! Det gäller att passa på när sommaren håller sig kvar :)


2 kommentarer:

Farmor/farfar sa...

Äntligen! Men den som väntar på ett livstecken väntar aldrig för länge (eller vad är det man säger). Att lägga ner bloggen helt ville vara synd, den är ju ett historiskt dokument över hur Ni har det på 20-hundratalets början. Kan ju vara roligt för Noel o Elias att läsa senare i livet och Vi farföräldrar som inte är så UP TO DATE med alla moderna kommunikationsmedel kan ju på detta sätt följa med i vad som händer vår käraste familj.
Kram.

Mormor o Morfar sa...

Vi håller med farmor o farfar, låt bloggen finnas kvar. Det är klart att det är svårt att hinna med täta uppdateringar men kanske någon gång emellanåt. Lite text med fotocollage. Snart kanske Noel är så datakunnig att han kan ta över!!