tisdag 12 mars 2013

Sjukling

Nu är Elias sjuk igen! På en månad har han fått två öroninflammationer, stackars liten!

Natten söndag-måndag sov han inte många timmar och snorade massor! Låg nog vakna mellan 1 och 5 och sov korta stunder men vid 5 gick vi upp, han fick Alvedon och så sov vi på soffan till 7!

Igår hade han feber och näsan rann konstant. Tryckte på hans öron men tyckte inte han reagerade så mycket men lite grann. Trodde nog mest att det var en ny tand på G.

Innan han skulle sova igår fick han Alvedon och sov bättre inatt men ändå lite oroligt! När han vaknade verkade han hyfsat pigg så jag trodde det vänt men efter en stund uppe var han sig inte lila; gnällig, åt inte så mycket ( i hans fall innebär det att han kanske åt en portion gröt istället för 2 😉), trött och han tig sig för örat! Jag tryckte på örat och då blev han ledsen så jag ringde barnmedicin och fick en tid kl 11.

Väl där tittade läkaren på honom och örat var rött och trumhinnan buktade. Hon rådfrågade även en kollega som var lite mer erfaren och hon sa samma sak och tyckte det skulle behandlas, så nu kör vi kåvepenin igen... Det är ingen lätt match och jag kan konstatera nu att låvepenknh är äckligt och mycket kladdigt!

Men jag hade inte helt fel - andra tanden kom upp idag!
2 kommentarer:

Farmor sa...

Synd om lilla Herr Eliasson.Ont i öronen är inte kul för fem kronor(femöringar finns ju inte längre), har man sen bissingar på G också är det ännu mindre kul. Hoppas du snart är på bättringsvägen.
P o K.

Lina Tolf sa...

Stackars lilla fina Elias! Hoppas han blir bättre snart. Å hoppas nån kan komma på ett gott kåvepenin! Kram kram