fredag 15 februari 2013

Sjukling

"Det har varit en lång dag mamma" Sa Noel på väg hem från stan! Min duktiga kille som fått följa med lillebror till doktorn för att kolla upp hans hosta.

Elias blev förkyld för lite mer än 3 veckor sen och fick hosta. hostan har inte riktigt försvunnit men blev bättre iaf. men förra veckan blev Noel förkyld, och då även Elias.

Under veckan blev hostan värre o de två senaste nätterna har han sovit dålig så idag ringde jag barnmedicin för rådgivning. Hon tyckte vi skulle komma så att doktorn fick lyssna på honom eftersom det hållt i sig så länge!

Där blev vi nästan 2 timmar. Låter inte bra i bröstet när han andas så nu ska han inhalera cortison och luftrörsvidgande under helgen och sen tillbaka för kontroll på måndag. Dubbelsidig öroninflammation på det kan förklara den vakna natten.

Efter läkaren gick vi till apoteket som inte hade all medicin så efter lunch på McD blev det spårvagn till Nordstan för att hämta resten där... så ja, det har vart en lång dag!

Nu har han inhalerat hemma första gången och det gick jättebra!2 kommentarer:

Farmor sa...

Stackars lille Elias, vilken otur åka på 2 förkylningar strax efter varandra. Hoppas det nu ska bli bra när han fått medicin mot sina besvär. Sedan öroninflammation på bägge öronen samtidigt med det andra, stackars liten.Noel är ju värd en eloge för sitt sätt att hjälpa mamma när det ändå är jobbigt att följa med till sjukan. Ni är 2 av världens bästa och sötaste killar i hela världen. Vi älskar Er.
P o Kram
Farfar o Farmor

Emma tolf sa...

Nämen lilla pluttis♡