måndag 17 september 2012

Räkna med skägg!


Idag var vi på konsert med Camilla, Bella och Philip! Räkna med skägg där Mija och David sjöng och Bohuslän Big Band spelade! Vi promenerade bort till Torget, och Noel gick hela vägen själv.  Det trodde jag aldrig men han drogs nog med av energiknippet Isabella :) 


 

De här två fina ungarna har så kul ihop, och är så goa mot varandra. (Förutom idag i sandlådan när Noel slog Bella med en spade i huvudet förstås). Det är så synd att de ska flytta till Stockholm i slutet av oktober. Har inte skrivit om det i bloggen än för "säger man det inte högt, så kanske det inte är sant". Nejdå, men jag ville att de skulle berätta det personligen för dem de ville innan jag skriver något om det! Men det kommer bli otroligt tomt här utan dem, och det blir svårt att förklara för Noel när det verkligen är dags. Han vet att Isabella ska flytta, men jag vet inte om han förstår vad det innebär!

Nä, tillbaka till något roligare - konserten. De två minsta var ju också med, men de fick avnjuta konserten lite bakom. Elias sov så han fick hörselkåpor och låg i vagnen nästan hela tiden. Philip var vaken men Camilla höll sig en bit ifrån scenen med honom eftersom det var ganska högt ljud av blåsinstrumenten!

Konserten var jättebra, och de hade många roliga och fina sånger. Båda barnen tyckte det var jätteskoj, och enligt Kulturhusets program så kommer lite fler tänkbara konserter/teatrar under hösten som vi ska försöka tajma.


Kan sova hyfsat gott trots mycket ljud!2 kommentarer:

Linda sa...

Vad tråkigt att de ska flytta, framför allt för er som delat så mycket med dom!

Emma tolf sa...

De är ju så söta ihop de där två trollen. förstår verkligen om du/ni är ledsna för det. Ni verkar ha så fin vänskap!