fredag 21 september 2012

Frisörutflykt!

Idag var det dags för Noel att klippas. Vi hade bokat genom Let's deal på ett ställe som hade barnklippning, och vi fick med oss våra "partners in crime" också! Bella fick en tid innan Noel så vid 9.30 var vi alla redo vid busshållsplatsen för att åka in till stan. Alla var tvättade, påklädda, matade och klara - får man Nobelpris för sådant?              
 


 Väl inne på salongen så fick ju ta obligatoriska förebilder! 


... och under tiden... 

... och efter!
Noel är så nöjd, och väldigt glad över den gula färgen så han vill absolut inte duscha ikväll sa han. Får kanske köpa en flaska för han måste ju duscha någon dag i alla fall! ;) 

Efter frisörbesöket skulle vi promenixa till ett café vi hört om men aldrig varit på. Ett café med lekhörna, barnanpassat och mycket plats för vagnar. Frisörsalongen låg på Kungsgatan, nästan vid Rosenlund, och cafét låg på Västergatan, ovanför Handels. Vi promenixar tänkte vi, det funkar nog. Noel och Bella knatade på, det regnade lite lätt... och sen lite mer... När vi kom fram till caféet så låg det inte där, för där låg en bokaffär... Cafét fanns inte längre! Vi hade väldans tur som hittade ett café en gata bort för då var vi alla blöta, trötta och hungriga!

Här fick vi mat till slut! 

Sedan blev det spårvagn hem, en kort tur på Frölunda Torg och sen buss sista biten hem. Väl hemma var vi alla trötta och jag o killarna sjönk ner i soffan och myste länge! Nu har Andreas och Noel åkt ner till Helsingborg med Martin för att bygga på uterummet där. Imorgon ska jag och Elias möta upp Alinge Texastjejerna för en helg ute på Knippla, och det ska bli så mysigt!


Nu blir det film!

1 kommentar:

emma sa...

Så snygg!!nu får nobelpris av Mäj! Ses snart. Kram