onsdag 8 augusti 2012

Första kvällen själv...

Idag var första dagen/kvällen själv med båda pojkarna. Andreas är nere i Hbg på en fotbollsmatch och vi skulle åkt ner allihopa men då Flemming hade halsont så avvaktade jag och pojkarna och så åker vi ner nästa helg istället. Så idag kom eldprovet för mig! 

Skrev ju i förra inlägget att Noel reagerat lite då och då med trots osv men att det oftast gått bra. Igår fick han dock världens utbrott när han och Andreas skulle till Liseberg (!) för att hans skor fortfarande var blöta, och det hela slutade med att han inte ville åka till Liseberg. Vi sa nåt i stil med att "Om du inte tar på dig skor så kan ni inte åka till Liseberg!" (då menade vi andra skor än de blöta såklart) och då svarade han "Jag vill inte åka dit, jag vill vara hemma!" så då blev det så... och han nämnde inte Liseberg mer på hela dagen heller. 

I alla fall... med det utbrottet i färskt minne så bävar man ju lite för hur det ska gå när man är själv men idag har vi verkligen haft en toppenmysig dag! 

Jag och Elias startade på bvc, där det vägdes och mättes. Lillkillen hade gått upp ytterligare 300 g och vuxit till 54 cm nu! Allt såg fint ut och vi knatade hem. Hemma så begav sig hela familjen ut för att handla och fixa lite ;) Sen körde vi Andreas till bussen och fortsatte mot Frölunda Torg. Där blev det en sväng på biblioteket där vi läste och ammade, och sedan lånade vi lite böcker! 

Därefter gick vi till McDonalds och åt den utlovade lunchen. När vi kom hem hade Camilla hämtat Bella så vi lekte ute på gården hela eftermiddagen. Det blev fint väder, och vi hade en skön eftermiddag där ute. När vi kom in blev det bad, middag och lite pyssel innan det var dags för nattning. Nattningen har dragit ut lite på tiden den senaste tiden, men häromdagen införde vi ett litet "schema" för nattningen och efter det har det gått mycket smidigare och så även idag. Jag förklarade att jag var tvungen att amma Elias när vi läste och då tyckte Noel det bättre att läsa i soffan och han hämtade amningskudde till mig och böckerna vi skulle läsa och sen direkt in i sängen. Inne i sängen hade han svårt att komma till ro och skulle klappa och titta på lillebror men efter ett tag la han sig och somnade gott! 

Båda sov så gott så jag låg också kvar och myste och njöt lite och kände en enorm tacksamhet över att ha fått de finaste pojkarna man kan tänka sig!


1 kommentar:

Emma tolf sa...

alldeles alldeles underbara pojkar!!