onsdag 22 februari 2012

Krassling....

Sitter i soffan nu med Mighty machines på tv, en stor skål popcorn och en febrig lilleman bredvid mig. Han sov middag sent (bara att han sov middag visar att han är sjuk) så därför är han fortfarande uppe!

Det är femte dagen med feber för Noel nu...Började i lördags och har pendlat sedan dess mellan
38,5 och 40 grader! Igår gick Andreas med honom till vårdcentralen men det var virus sa de så det är bara att vänta ut. Som tur är har Noel världens basta farmor hos sig så han klarar sig bra hemma :)

Idag ringde läkaren från vårdcentralen till mig. Hon tyckte att hon hittat något bakteriellt i blodprovet ändå (?) så om han fortfarande hade feber så tyckte hon vi skulle återkomma imorgon

Imorse hade han nog ingen feber men När jag ringde hem så hade han 38,5 och ytterligare någon timme senare låg den på 39,5 så vi tog honom till jourcentralen när de öppnade kl 17.

Satt där ett bra tag och febern gick så klart ner under tiden men vi träffade en bra läkare som kollade hals och öron. Lite röd i halsen, och öronen såg fina ut. Men det gulgröna snoret kunde tyda på bakterier så hon skrev ut antibiotika så kan vi avgöra om vi vill ge det eller avvakta lite till!

Noel fick fina klistermärken innan vi gick och var ganska nöjd. När vi gick ut skulle Andreas ta på honom jackan och ber Noel sträcka ut armen
-Är det höger arm pappa? Frågar Noel.
- Nej, det är vänster. Svarar Andreas.(ofta säger han rätt på höger och vänster nu när han tar skorna osv.)

Läkaren tittar på Noel, tittar på datorakärmen och säger
- Herregud...2 år och 10 månader!!!! Blir inga problem att övningsköra sen med honom!

När vi kom hem piggnade han till och åt lite men när jag bytte på honom för en stund sedan så låg tempen på 39 igen!

2 kommentarer:

Farfar sa...

Stackars lille Noel, en jättetrist vecka Där han ena minuten varit Jättepigg för att i nästa sekund inte vilja någoting alls. Vi Mor och farföräldrar ställer självklart upp För våra älskade barnbarn. Det är ju ett previlegium att kunna hjälpa. Ni barn och barnbarn är ju det bästa Vi har. Men i morgon fredag kväll kommer farmor hem till mig igen, undrar om jag känner igen henne?
Kramar
God bättring med Nolle.

Anonym sa...

Å stackars lille Nolle! Hoppas han mår bättre idag, skickar pussar från mig i Néa - det borde hjälpa ;) kramar!!