söndag 12 februari 2012

Hummerkväll och utedag!


Igår var vi på Hummermiddag hos Karin och Jens! På vårt bröllop (6 månader sen imorgon) fick 12 personer/par uppdrag som skulle utföras för oss under året. Karin och Jens fick som uppdrag att ordna en skaldjurskväll för oss under oktober månad. Eftersom oktober månad var ganska stressig för oss så sköt vi upp den lite och igår blev det äntligen av!

Massa goda humrar fick vi att äta, västerbottenpaj, sallad, krabbklor och såser! Så himla gott. Jag var så mätte efteråt så visste inte vart jag skulle ta vägen! Ingen av oss orkade efterrätt (den kom idag istället) och godisskålen blev inte heller så mycket plockat ur under kvällen.

Tack Karin och Jens för en mycket trevlig kväll! Vi kan väl låtsas att ert uppdrag liksom är en tradition och inte bara gällde för i år ;)


Smaskigt!
Iris var också lite intressead av humrarna, men inte ens skalen fick hon. Stackars katt! De tog Andreas hand om och kokade fond på, så att man kan göra smaskig skaldjurssoppa senare!

Efter middag och melodifestival igår så åkte vi till Mamma och Pappa och sov. Vi tog en lugn morgon, men framåt förmiddagen kom vi ut i det underbara vädret. Karin och Linnéa gjorde oss sällskap och vi drog ut med pulkorna i skogen! Det blev promenad, fika och pulkaåkning - en helt underbar förmiddag!
Mysigt att dras runt i pulkorna i skogen, men jobbigt för oss som drog!
Väldigt härligt att fika ute!
Och fruktansvärt roligt att åka pulka!
Jag och Noel är kvar i Alingsås och stannar tills tisdag. Andreas åkte hem idag för han ska ju jobba men vi sportlovsnjutare tar några extra dagar här! Imorgon ska vi nog in till stan en sväng, och så blir det säkert lite pulkaåkning. På gärdet bakom huset grävs det också för fullt så vi kommer nog hänga där och titta på lite grävmaskiner skulle jag tro!

4 kommentarer:

Jennie sa...

Vilka fina bilder från Hummerfesten! Ni såg ut att ha väldigt trevligt på pulkan:) Kram Jennie

Elin till Jennie sa...

Tack! :)

Ja, pulkaåkning är väldigt roligt! kom till en backe som vi alltid åkte i som barn men mindes inte att den var så brant... :) Man var inte lika försiktig då :) Kram

Sandra sa...

Ser ut som ni har haft det riktigt bra och med god mat:) Vårt uppdrag ligger i mars och då ska vi bada!! Om vi inte hittar en helg i mars så får vi boka in det i april. Har Andreas sett mitt sms? Kram

Linda sa...

Stackars Iris!! ;o)