söndag 4 december 2011

Pysselhelg!

Denna helgen har spenderats i hemmets lugna vrå... eller lugna och lugna! Vi har fått gjort en väldans massa saker. Någon i den här familjen fyller 30 i veckan, och nästa lördag är det kalasdax! Öppet hus varianten kör vi på och vad ska man då bjuda på som är lätt att plocka fram allt eftersom? Lite har vi kommit på, och vi har tillagat en del av det redan nu i helgen och fryst in. Frysen är nu fullknökad, så i veckan måste vi äta ur frysen på annat så att vi kan fylla på med. Så i år kör vi på denna varianten!

Noel hängde många kulor och vi har väldigt många samlade på en o samma plats, ungefär en meter ovan golvet. :) Varje gång han kommer in i vardagsrummet så säger han nu "Nej, men titta! En sån fin gran!" :)

Granen står så grön o grann i stugan!

Våra grannar hade fest igårkväll/natt. Jag somnade vid midnatt efter vår film och då hade vi hört deras dunka-dunka ett tag. Fram till midnatt kan det va okej tycker jag, och sen får man ju lugna sig lite. Men vid 3-tiden hade de inte lugnat sig och då låg Andreas och sjöng med i deras allsång eftersom han inte kunde somna... då ringde han störningsjouren som kom och vid 4-tiden så var festen avslutad! Camilla hoppas på att detta återupprepas ett par gånger så att de blir vräkta så att Camilla, Denis och Bella kan ta den lägenheten - så det jobbar vi på nu :)

(Varning känsliga läsare)
Imorse vaknade vi vid 7.30... jag och Noel gick upp och började fixa frukost. Efter ett tag kom en otäck doft fram, och det var dax att byta Noels blöja. Den var inte trevlig och sen kom 3 liknande i snabb takt efter det. Så idag har vi hållt oss hemma med honom. Det har kommit lite mer under dagen så imorgon är jag och Noel hemma så att hans mage ska få lugna ner sig.

Andreas åkte ut till Martin en sväng på dan. Vi gick här hemma och skrotade och jag funderade på hur vi skulle göra för att få plats för Noels alla stora bilar. De står oftast uppradade på golvet, i soffan eller någon annanstans när han har städat. SÅ kom jag på det, vi byter hylla med "kontoret"! Sagt och gjort, jag och Noel startade ett litet projekt. Och det blev superbra! Varje maskin har nu sin garageplats och alla leksaker är i ordning! Vi fick även upp lite bilder på väggen och Noel var i extas. När Andreas kom hem så sprang han till dörren "Kom pappa! Kolla vad vi har gjort!!!!"

Bildväggen!

Den nya hyllan!
Parkeringsplatser!

Nu nattas lilleman och när han har somnat ska vi äta Tacos. Sen blir det nog det nya frågeprogrammet om Sverige skulle jag tro!

2 kommentarer:

Farmor sa...

Så fint det har blivit, med P-platser och hyllor. Fotona på väggen pryder också sin plats, det blev så fint. Julgranen blev också toppen han är så duktig våran allas store Nolle. Tråkigt med hans mage, hoppas han blir bra så han kan vara med och fira 30-åringen vem det nu är.
Kram

Jennie sa...

Så mysigt rum lillkillen har! Kolla in Lovas i min blogg, inlägget finns just nu på första sidan:)