tisdag 27 december 2011

God fortsättning!

God fortsättning till er alla!

Nu har julen passerat, och även om den vara ända till påska så känns det som att den är ganska så över nu i alla fall ;) Jag och Noel har jullov, eller som Noel sa igår "Mamma och jag har myslov" och det får man nog kalla det om man skrotar runt i pyjamas till lunchtid. Idag har vi gjort det och spelat spel, pärlat, pusslat och kollat på Tv. Men snart ska vi göra oss iordning och åka in till stan. Noel ska få dos 2 av vaccinationen inför Egypten (bara 3 veckor kvar nu). Sedan ska vi möta upp mamma och pappa och åka med dem till Alingsås för lite Jamasparty!

Julafton spenderades hos min faster. Noel vaknade med feber på julaftonsmorgon, och han hade feber kvällen innan också, men verkade inte så ”sjuk” i övrigt. Näsan rann lite men ändå hyfsat pigg. Vi bestämde oss ändå för att åka dit och fira, och skulle han blir sämre så fick vi väl åka hem.

Vi åkte i god tid så han hann sova i bilen en timme. När vi kom fram vaknade han och var lite ur gängorna ett tag men kom igång efter en stund. Det blev massa mat, och ännu mer mat, och sedan lite Kalle Anka. När Kalle slutat så knackade det på dörren och där stod Tomten! Så spännande, och också lite obehagligt! Men ju fler paket som delades ut (och det var en del) desto modigare blev Noel! Han hämtade t.om. de sista själv, men någon kram fick inte Tomten!

Noel fick så mycket paket att det är helt otroligt. Han fick kläder, snowracer (nu väntar vi på snön, eller hoppas den finns i Dalarna när vi åker upp över nyår), pärlor, spel, pussel och mkt annat! När han hade öppnat brandbilen från mormor och morfar, och grävmaskinen från Erik så var inte de andra så intressanta så vi tog hem en del oöppnade så fick han öppna dem hemma på juldagen, och då uppskattade han även dessa.

Fram emot kvällen åkte vi hemåt med en trött och nöjd kille. Han somnade i bilen på vägen hem och sov hela natten och vaknade feberfri på juldagen. Vilket var tur för då var det ju Dansk julemiddag hemma hos oss, men det får jag skriva lite mer om senare för nu är det nog dags att komma iväg till stan!


Inga kommentarer: