söndag 30 oktober 2011

Nya leksaker!

Men hur ska vi få hem detta? :)

Tur att vi köpt gigantiska väskor här, kanske kan lyckas få med.lite hem :)

Jag startade med 5 km längs stranden idag...3e morgonrundan här nu. Asvarmt att springa så orkar inte så mkt längre, men skönt att röra lite på sig! Blir även en hel del.promenader men vet inte om det överväger matkonsumtionen :)

Vi här varit och ätit brunch nu och det regnar lite idag så blir till Sawgrass Mill för att byta shorts t Andreas (bättre att prova innan man köper). Verkar dock spricka upp nu och det lite svalare vädret på ca 24-25 grader kan nog lämpa sig för lekplatsen senare!

Imorgon checkar vi ut från hotellet för att istället checkade in på Majesty of The Seas.

Igår var vi på Miami Seaquarium och såg delfiner, späckhuggare, krokodiler osv. Och vi fick klappa en delfin :) Camilla, du behöver inte bli svartsjuk, vi.simmade inte med dem....

Kändisspaningen här resulterat i Flipper (delfinen) och tjejen från Miami inc. Hon som jobbade i receptionen och bråkade om att ha sitt namn på fönstret! :) Vi här även åkt guidar visning med buss och båt, och båten gick runt Star Island så vi vet iaf. vart stjärnorna bor och har kort på deras hus :)

Nä, dax att komma igång här igen!

Kram från oss!


3 kommentarer:

Morfar o Mormor sa...

Ni kan väl lägga en del i dumpern..
Jag vet dock att en väska som väger 23 kilo väger det även om man packar om den...flera gånger!! Systersonen Peter köpte en uppblåsbar båt i New York 1979. Problem uppstod sedan när han blåste upp den när han var ensam på hotellrummet en stund.. Den blev inte samma platta paket, men era grejor är ju liksom stora från början! Biggest in the World, of cource! Lycka till! Vi tar med släp när vi hämtar på LDV

Maria sa...

Hoppas ni får härliga dagar ute på sjön!!!
Kram kram!

farfar/Farmor sa...

Hello.
Kul att höra ifrån Er på denna sida. Kan inte komma underfund med detta moderna under som alla kallar FACEBOOK. Hörde att det fanns bilder där. Men nu är man med i racet igen hurra, hurra.
Vilka fina STORA maskiner Noel fått. Ni får väl chartra ett extra flyg hem. Vi gläds över det fina väder Ni har, det gör att man kan göra olika saker utan att gräma sig över spilld mjölk. Nu ska Ni ut på böljan den blå och det är väl en underbar upplevelse. Ha det bra alla 3.P o K.